Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold akcióban mit kell csinálnia a férjnek?
Figyelt kérdés
Nézni,beszállni,vagy be is kell kapnia a másik férfiét,vagy a termést ki kell e nyalnia a feleségéből?2021. aug. 7. 15:34
11/21 anonim válasza:
El kell rajta töprengeni, hogy hogy lehetsz ekkora lúzer, hogy más dugja meg a feleséged/nődet, és te még utána mint egy pincsi ki is nyalod a másik pali spermáját. Atyavilág, hát durván semmire nem vitte az ilyen emberXD
12/21 anonim válasza:
Azt, hogy a férj mit csináljon közben, normális esetben nem a férj dönti el, hanem a nő, illetve a másik pasi. Vannak, akik nem szeretik egyáltalán, ha a férj is jelen van, másoknak meg tetszik, ha a férj nézi közben őket, esetleg be is száll valamilyen módon az aktusba. Bár a dugás a legritkább szerintem, itt tényleg csak arról van szó általában, hogy a férj orálisan csinálja a nőnek, és így segít neki felizgulni szex előtt, illetve kielégülni még egyszer utána.
13/21 anonim válasza:
12. “ Azt, hogy a férj mit csináljon közben, normális esetben nem a férj dönti el, hanem a nő, illetve a másik pasi.”
Ugye ez csak valami rossz vicc volt? Nem a másik pasi dönti el, hogy én mit csináljak közben, ő csak örüljön, hogy ő lett az aznapi játékszer. Nincs szava, nincs súlya. Van egy kis szerepe, ennyi.
14/21 anonim válasza:
Nézném, gyönyörködnék benne h mással akinek nagyobb van mennyivel jobban élvezi, h neki olyan dolgokat is megtesz, amiket nekem soha nem tett meg, kinyalnám teleélvezve a végén, csókolóznák, h a szájába megy el a pasi. H megparancsolja, bekapom neki.
15/21 anonim válasza:
Atyavilág mennyi vesztes beteg van ezen a platformon te jóég :D ha ezek nem iróniák akkor skacok nagyon gyorsan gondolkozzatok el, hogy mi ment félre az életetekben.
16/21 anonim válasza:
Mindig is ilyen párhoz akartam beszállni,de valahogy sose jött még össze.Keményen szopatni a feleséget miközbe néz a férje stb...
17/21 anonim válasza:
Én pedig olyan párt keresnék, ahol nem csak néz a férj, hanem az utasításaimra cselekszik ő is, mint a feleség. F/40
18/21 anonim válasza:
Előtte megbeszéljük, kinek mi fér bele. Aztán ha mind a hárman egyetértünk, mehet a dolog.
19/21 anonim válasza:
Ez a férfiasságod megalázásáról szól.
Vannak ennek szintjei:
Van akinek elég az, hogy nézi ahogy használja más a párját.
Van aki ki is veri közben.
Van olyan, aki a pasit istennek tekinti közben, leszopja, lehugyozhatjaa pasi, ráélvezhet az arcára, vagy kinyalatja a spermát a barátnő puncijából.
Ezek vannak, döntsd el te melyikben szeretnél lenni. 😊
20/21 anonim válasza:
Fotózni, videózni őket! Legalábbis nálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!