Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak, szubmisszív csajok! Mi erre a megoldás?
Szóval én alapvetően enyhén vagy közepesen domináns férfinek gondolom magam…
Legalábbis a szexuális vágyaim között csupa ilyen dolog van.
(Fenekelés, kényszerorál, hajhúzás, ki/megkötözés, verbális alázás, anális szex, stb. természetesen mind a partner irányába)
De nem csak és kizárólag ilyesmi jön be… Ha nem vevő erre a partner, de érzelmileg vonzódom hozzá, akkor simán meg tudok elégedni normál dolgokkal is.
De azért mindig fantáziálok ilyen vadabb dolgokról és vágyom rá, hogy kipróbáljam…
Olyan partnerrel próbálnám ki ezeket a dolgokat, vagy egy részüket, akinek ezek szintén bejönnek…
Tehát szubmisszív és Őt kifejezetten az izgatja, ha használják, kicsit alázzák, stb.
És az a problémám, hogy már elég sok “jelentkező” volt ezen fantáziám megvalósítására…
De az a baj, hogy Ők nem hiszem hogy tényleg erre vágytak, vagyis tudom hogy eredendően nem.
Csak valamiért elég durván rám kattantak és azért tettek volna meg mindent, hogy a kedvemben járjanak.
Nem azért mert szexuálisan izgatja Őket…
Nyílván ez is alárendelt szerep, csak éppen én így úgy éreztem, mintha érzelmileg manipulálnám Őket és az alapvető személyiségüket akarnám megváltoztatni…
Így a lelkiismeretem nem engedte, hogy engedjek a csábításnak és megvalósítsam velük a szexuális vágyaimat.
Az lenne a kérdésem, főleg olyan férfiakhoz akik szintén dominánsabbak, hogy találkoztak e ezzel a problémával és hogyha igen, akkor hogy lendültek túl azon?
Illetve szub hölgyek, nektek mi erről a véleményetek?
És létezik e valóban szubmisszív lány, mert sajnos a tapasztalataim alapján egyre inkább afelé hajlok, hogy aki annak vallja magát, az csupán egy megtört, sérült lélek aki kinéz magának egy domináns férfit és elkezd rajongani érte és úgy rendeli magát alá annak vágyainak, hogy Ő maga közben nem rendelkezik hasonló vágyakkal, csak együtt akar vele lenni és a teljes szexualitását feláldozza a kapcsolat oltárán…
Nekem meg ugye ez nem fér bele.
Én ha ki tudnám élni ezeket a fantáziáimat, azt csakis egy olyan lánnyal/nővel szeretném aki szexuális szinten is tényleg hasonló dolgokban érdekelt és nem azért menne bele mindenbe, mert azt hiszi hogy nagyon nagyon szerelmes belém.
Vannak , én pl ilyen vagyok akivel eddig dolgom volt ázok nem voltak nagy számok (5 percig birta és engem nem elégített ki ) szóval remélem csak megfelelő partnert kell keresni hozza
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!