Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub párok! Vontatok már be domináns harmadikat? Milyen volt?
Wow!
Mennyi idősek vagytok? És ő?
Aktívan részt vesz, vagy csak irányít?
Aktívan részt is vesz benne. Mivel hetero, ezért szexuális téren csak a feleségemmel, amit én nézhetek maximum, már ha épp kiérdemeltem. Persze nem volt mindig így, kezdetben csak fenekelt minket, meg irányított.
Persze a büntetéseket mindketten tőle kapjuk, és bondage-ban is nagyon profi, mindkettőnket ki szokott kötözni. Irányít minket amikor egymást kielégítjük a feleségemmel.
Úgy mondanám hogy én a szolgája vagyok, leginkább a ház körüli teendőkkel foglalkozom (kertészkedés, takarítás, kocsi mosás stb), a feleségem meg a szexrabszolgája, akit kedvére kihasznál. Ez egyfajta cuckold élmény nekem, annyi különbséggel hogy a feleségemnek pont olyan megalázó ez mint nekem.
Leírhatatlan élmény, de csak nagyon tapasztalt, összeszokott pároknak javaslom...
Ilyenkor, és akkor is amikor mindhárman játszunk, a feleségem sokszor kap kitüntetett szerepet, és ő aláz/kínoz engem (persze pontos utasítások alapján), ami miatt én vagyok a legjobban alárendelt ebben a kapcsolatban. Aminek ugye megvan az előnye és hátránya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!