Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 39 évesen 25 évesre nyomulni?
Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy fiatalabb nő/csaj akkor kiderítem mennyi idő és ha van mar 25 éves akkor bepróbálkozok. Ez igy ok?2021. aug. 6. 23:35
1/16 anonim válasza:
Cikinek nem nevezném, bár nekem nagyon nagy ez a korkülönbség. Kinek hogy.
2/16 A kérdező kommentje:
* kiderítem mennyi idős
2021. aug. 6. 23:45
3/16 anonim válasza:
Ne törödj semmivel 14 éves kis csajra is nyomulhatsz
37 F
4/16 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Ha a korosztályod nem vesz komolyan, muszáj másfelé tekingélni…
5/16 anonim válasza:
A 25 éves már felnőtt nő, akármennyi is a korkülönbség. Véleményem szerint nem ciki.
6/16 anonim válasza:
Az sima ügy. Csináld. Én. Múlt hónapban fektettem le egy 21 éves csajt. Mind a ketten élveztük és két hetente ismétlünk, mert akkor dolgozunk együtt.
44f
7/16 anonim válasza:
Nem ciki, 25 éves az már felnőtt, olyan korban van, hogy kijárta az iskolákat, egyetemet, ideális korban van a gyerekvállaláshoz stb... még csak nem is határeset.... akkor lenne ciki, ha mondjuk 20 alatt lenne.
8/16 anonim válasza:
Azt is hozzátenném, hogy ilyen korban a 14 év már nem nagy különbség. Ha te 30 lennél, ő meg 16 lenne, akkor más lenne a helyzet....
10/16 anonim válasza:
Csak 14 éves voltál mikor megszületett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!