Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra is szokott nyomulni az orvosa?
Figyelt kérdés
Nem voltam kihívó, egyből tegezéssel kezdődött, majd túláradó kedvessége, érintései kissé már félreérthető. Egyáltalán etikus ez? Kérlek írjatok, ha történt veletek olyan, hogy az orvosotok nyomult.2020. okt. 20. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Azt hittem igen, de kiderült, hogy nem. :D
27 szavazat
1/6 anonim válasza:
Volt rá példa 1x. Nem mentem bele. Viszont, azt sem mondhatnám, hogy szemtelen lett volna. Inkább kölcsönös szimpátiának, vonzódásnak nevezném mindkét részről. Tudtuk, mindketten, hogy mi történik kettőnk közt. Viszont, maradtunk a magázódásnál. Semmi nem történt köztünk. Nem akartam magamnak gondot és neki sem.
2/6 anonim válasza:
Különben orvos nem tegez beteget és ez fordítva is igaz.
3/6 anonim válasza:
Nögyógyásznàl volt ilyen érzésem. Nagyon gyengéd volt figyelmes, kedves szinte már túlzás. Bevallom kicsit èlveztem is mert nagyon sportos és jóképű.
De semmi konkrèt utalás vagy egyértelműen félreerthető dolog nem volt.
4/6 today.tomorrow. válasza:
Egy neves klinikán a fogorvosom volt bizalmasabb a kelleténél. Szerintem az asszisztens is be volt avatva, mert többször magunkra hagyott, és a doki próbált beszélgetést kezdeményezni. Nagyon jól esett annak ellenére, hogy boldog párkapcsolatban élek. Kb velem egykorú volt a doktor.
33N
5/6 anonim válasza:
Ha a doki azonnal tegeződéssel indít Az már fura érzést keltene bennem. Orvosi etika !!!
6/6 anonim válasza:
Sürgősségin az ápoló lány mondta hogy inkább itt marad mert ha szivmasszazst kell kezdeni ő azonnal kezdi, mert sose látott ilyen izmos mellkast:/ bevallom zavarba jöttem , a végén viccelődött is már 30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!