Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lefeküdnétek az egyik barátnőtök pasijával, aki már hetek óta nyomulna rátok, és még be is jönne nektek?
eljátszanám, hogy igen
aztán a barátnőmmel közölnénk vele mekkora egy szemét és persze ezt a sztorit a neten is facen megosztani, hogyan nyomult és mit csinált
és nevetni egy jót az idiótán
Egy kapcsolatra a legveszélyesebb az új titkárnő/kolleganő és a legjobb barátnő. Utóbbi nem egyből pattan össze a pasival, csak addig-addig duruzsol a fülbe amíg szakítanak vele és utána rácsap a "lehetőségre". Szóval lányok ha a barinőtök nagyon kritizálja a pasitokat, akkor azon érdemes ugyan gondolkozni, de azon is hogy miért mondja, csak a jóindulat motoszkál-e benne.
Egyébként a nők között sokszor elég erős a női szolidaritás (ld. az #1-es hozzászólását). Meg egyébként is normális ember nem vágyik felebarátja nőjére/pasijára.
Még szép.
A nők imádják elmarni, tönkrevágni a másik kapcsolatát
Nekem volt ilyen és nem akartam barinőmnek megmondani. De nagyon kivántam a pasit aki nagyon nyomult rám. Helyes, sportos volt és barinőmtől tudtam milyen jól szexel
Miután szakitottak a pasijával elmontam... elöször kiborult rajta, de utána örült hogy megbeszéltük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!