Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy full hetero csávó?
Figyelt kérdés
Én is szeretem a puncit, de a farkakat is megnézem és a jó férfi testet is. Ami szép, az szép! 😉2021. aug. 6. 18:20
11/22 anonim válasza:
Az a full hetero akit a nők izgatnak és kész.
Ebbe nem kell belekeverni se külső adottságokat, öltözködést, viselkedést stb
Te pedig nem vagy full hetero mert aki az nem vágyódik egy férfira
12/22 anonim válasza:
Én is úgy tudom, kiskamaszként egymás testére is kíváncsiak, mind a lányok mind a fiúk. ETtől még nem lesz mindenki biszexuális. Ha meg mégis, akkor meg felesleges elítélni az emberek 95%-át. :D
13/22 anonim válasza:
Full heterót csak a nők érdeklik nem vágynak farokra
14/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, a címkék nem érdekelnek. De én inkább azt furcsállom, ha valakit egyáltalán nem hoz lázba egy szép nagy, formás farok. :) Persze simogatás, csók sose érdekelne egy férfival.
Lehet lepontozni nyugodtan
15/22 anonim válasza:
Mert neked olyan örömet okoz a látvány hogy el sem tudod képzelni hogy mást taszít.
17/22 Pretorius25 válasza:
A full hetero csávó, az a full heteró csávó! A többi, az meg bisex vagy homó! Ennyi!
18/22 anonim válasza:
Egy férfi számomra kb. annyira érdekes szexuálisan, mint egy kutya. Egy kutyát viszont mondjuk megnézek, hogy na, milyen helyes ez a kutya, egy férfit viszont soha. Nem tudom, ezzel full heteró vagyok-e, de nálad mindenesetre heteróbbnak tűnök...
19/22 anonim válasza:
Miért olyan nehéz megérteni 2021-ben, hogy van olyan ember aki csak az ellenkező nemhez vonzódik?
20/22 Pretorius25 válasza:
Mert a " Szivárvány felfogás " manapság nagyon elterjedt, és hamarosan a heteró nő, és a heteró férfi lesz a furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!