Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szűz! A probléma az, hogy nem fér bele a nemi szervem! Érzésre, mintha egy porc nem engedné be! Milyen ötletetek van?
Pár hónapja még amikor ujjaztam, semmi probléma nem volt. Aztán egyik hétről a másikra, ott volt valami a vaginájánál! Maga a lyukat takarja ki, és szinte egy tekintjük úgy mintha az O betű lenne a vagina, és egy V betű az a dolog. A O betun belül pedig lenne a V.
Elvan lazulva elég nedves, és mégse meg be sehogy. 2 ujj bemegy, de semmi ötletem.
Előre is köszi a segítséget.
19F, 19L
Elképzelni sem tudom mi lehet a baj.... Az egyetlen tippem a tumor ami ilyet tud kialakítani, esetleg valami naaagy szemölcs lehet.
Mindenképpen menjen el orvoshoz
Nem tumor és nem is porc. Tudat alatt fél a behatolástól, hogy fájni fog ezért rágörcsöl, önkéntelenül is megfeszíti a hüvelyizmait az nem engedi a behatolást.
Tipp: még több előjáték, még lassabban, először csak a kupakot csúsztasd be, majd egy következő alkalommal pár cm-vel tovább. Lassan, fokozatosan, ne egy alkalommal akarj mindent - ez egy türelemjáték lesz.
Atyaég... Ha még a lyukat sem találod ott baj van... Porc hogy a francba lenne ott? XD
Kiégek. Ilyenek ne szexeljenek már komolyan
3-asnál a pont, ment is a zöld pipa!
amúgy ennyire zavaros tálalást még életemben nem olvastam/hallottam.
két variáció van:
1. ha rörtön a bejáratnál van az akadály, akkor a szűzhártya az a bizonyos "V-betű" (???)
2. ha benyúlsz az ujjaddal és ott érzed, akkor a leereszkedett méhszájat tapintod
jó tanács: előbb olvassatok szakkönyveket, beszélgessetek tapasztalt, nemi életet élő emberekkel, s csak utána vágjatok bele! amikor viszont már nekiláttok, ne agyaljatok hülyeségeken, hanem döfd belé a szerszámodat, ne tökölj, mert a túlzott finomkodással pont hogy nagyobb fájdalmat okozol neki. csak hirtelen mozdulattal érdemes átszakítani, különben csak tartós kínkeserves nyomást fog érezni. az első alkalom nem a gyönyörök szárnyalásáról szól, essetek túl rajta és a következők egyre élvezetesebbek lesznek!
5-ös
Nem rögtön a bejáratnál, hanem kb olyan 2-3 cm bent. Ujjalásnál is jól érzékelhető hogy nyomja az ujjam
7-es 2-3 centire nem lehet a méhszája. Idióta vagy. A méhszáj a hüvely végén van egy kiálló gombóc, amin van egy vályat.
Ez vagy ciszta vagy valami duzzanat a g pontjának. Volt már nőgyógyásznál? Mert ha nem, érdemes szexuális élet előtt elmenni, nem tudatlanul szexelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!