Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!eltudnátok képzelni,hogy egyszerre 3 vagy több férfi kényeztett?Szoktatok ilyeneken fantáziálni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 11:18
11/13 anonim válasza:
A széleskörű anonim felméréseken a nők körében első helyen van a két ffi-vel lenni a titkos vágyak körében (válaszadók 50-55%-a). Ettől a többségnek csak titkos fantázia marad és nem fogja megvalósítani.
12/13 anonim válasza:
A feleségem fiatalabb korában nem fantáziált róla,hanem megvalósította.Imádtam ezeket az alkalmakat,ő meg főképp.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, de engem pasiként nem vonzana, hogy egy lányt valamelyik haverommal varrjuk le. :-)
Volt párcserés dologban részem egy ágyon, de nagyon taszított mellettem fél méterre meztelen másik pasi álló farokkal.
Így én megmaradok egyedüli lánykényeztetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!