Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, használtátok már ki szexuális indíttatásból férfi ismerősötök, barátotok gyenge pillanatát?
2-es válaszolóval értek egyet. Akinek nagyon szimpatikus vagyok, az majd valamilyen módon kezdeményezni fog.
Két ismerősömnek vagyok taszító külsőre - mégis nagyon jó barátok vagyunk/maradtunk a hétköznapi életben. Nem tartok haragot velük, mert ismerem az indokaikat.
#4-esnek tökéletesen igaza van. Mikor nagyon magam alatt vagyok nem hiszem hogy egyáltalán képes lennék az erekcióra. Mondjuk ha nagyon rámenős a hölgy, valszeg összejönne, de az is lehet hogy csak simán elküldeném a π-csába.
30 felett már kezd rájönni az ember, hogy az élet nem csak a dugásról szól. 36F
#5.
Honnan tudhatnád! Már majdnem 2X annyi vagyok mint te, és a bölcsességed még nem ért el hozzám!
Nem használnám ki. De pl ha a sráccal, aki bejön, épp akkor lenne egy olyan szikra, pillanat, mikor egymásnak esnénk, hát nehezen tudnám magam visszafogni
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!