Milyen indíttatásból lesz egy férfi nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Ha azert mert az illeto ferfi meleg azt megertem,de pl akinek van baratnoje,felesege,az nem kicsit abnormalis?!2015. jún. 28. 17:04
1/10 anonim válasza:
A feleségnek, barátnőnek, szexuális orientációnak semmi köze sincs az orvostudomány egyik ágának a munkájához. Valakinek ezt is el kell végezni, és ilyen téren tökmindegy, hogy az illető milyen nemű.
2/10 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek kb annyi értelme van, minthogy általában miért nők a fodrászok, kozmetikusok, és miért férfiak a kukások.
A nőgyógyász is csak egy munka, ugyanúgy, mint a masszőr. Itt nem számít a nem, meg a szexuális beállítottság. Ha valaki jó a szakmájában, akkor csinálja.
Ennyi erővel: milyen indíttatásból lesz egy nő urológus?
3/10 anonim válasza:
Mindenkiben van egy belső motiváció.
Pl: lehet, hogy az anyukája/közeli rokona méhnyakrákban halt meg vagy más nőgyógyászati problémája volt, ami kivetült az ő gyerekkorára vagy valami hasonló.
Segíteni akar a nőknek.
Amúgy meg a pályaválasztást 18-20 éves korban teszik meg az emberek, nem hinném, hogy akkor már mindegyik férfi nőgyógyásznak van felesége vagy barátnője.
4/10 anonim válasza:
Mert öregasszonyokat akar ujjazni, mi másért?:D
5/10 anonim válasza:
Nem minden a szexről szól. Persze neked biztos ez a mániád.
6/10 anonim válasza:
Én azért lennék szívesen az, mert szeretek másokon segíteni, és ehhez a témához értek is...
7/10 anonim válasza:
az en egyik nagyon jo ismerosommel beszeltem hogy egy szulest levezetni meg ilyenek azert nem semmi es vannak eleg para helyzetek,en nem birnam ezt a foglalkozast valasztani..azt mondta: "de basszus...lehet,hogy nehez,de utana az a kis eloleny lelegzik es felsir,es ez reszben miattad van..." na,o ezert lett pl nogyogyasz
8/10 anonim válasza:
vagy csak szimplán turkálna a puncidban, ő is ember :)
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt 6-7-esnek. Ilyen es hasonlo valaszokra lettem volna kivancsi. Nem veletlenul tettem fel a kerdest,ugyanis volt ra pelda hogy egy 40es pasi finoman probalt udvarolni vizsgalat kozben...baromi kellemetlen volt. Aztan lattam,hogy kulonben van is felesege. Asota foglalkoztatott ez a tema. De biztos szexmanias vagyok,es nincs jobb dolgom. Koszonom megegyszer a normalis valaszt adoknak.
2015. jún. 29. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!