Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki arab barátom lesz, érdekelne, hogy milyenek az ágyban úgy általában. Milyen élményeitek voltak arab fiúkkal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 23:20
31/43 Pretorius25 válasza:
29-es gondolhatsz rasszistának, nem érdekel! Fehér nő fehér férfival, néger nő néger férfival, mongolid nő mongolid férfival stb. járjon! Aki nem így teszi, az számoljon a következményekkel! Okos más kárán tanul, hülye meg a sajátján, vagy azon sem!
32/43 anonim válasza:
A civilizált ember szine a fehér..
33/43 anonim válasza:
#29 Addig az ő dolga, amig nem jössz össze egy ilyen csajjal, és egy szép napon megjelenik habib az exe, egy 30 centis böllérkés társaságában, majd állít vele a légzéseden.
34/43 anonim válasza:
Minden liba szereti az arab farkast...
...aki aztán felzabálja őt, és csak a tollai maradnak.
36/43 anonim válasza:
Szerintem már rég elvágták a torkát mint valami birkának. :D
37/43 Pretorius25 válasza:
Szerintem is! 2021 Aug 5-én tette fel a kérdést. Lassan 10 hónapja... És egyik válaszra sem reagál... Tuti hulla már szegény! R.I.P. kérdező! :(
38/43 anonim válasza:
Miután a család hímjei végig kóstolták, állítólag elcserélték 2 tevére és 3 birkára.
39/43 anonim válasza:
#38: az igen! :D értékes menyecske lehetett
40/43 Pretorius25 válasza:
Sajnos nem tudjuk hogy a kérdező hogy néz ki. Jó csaj e. Így láttatlanban én azért nem adnék érte 2 lovat se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!