Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy néz ki arab barátom lesz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki arab barátom lesz, érdekelne, hogy milyenek az ágyban úgy általában. Milyen élményeitek voltak arab fiúkkal?

Figyelt kérdés

#szex #szerelem #arab szex
2021. aug. 5. 23:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75%

Két ilyen munkatársam van akik egyedül nevelik a kis félvér fattyút.

Egyik sem talál pasit magának még szexre sem. Minden pasira másznának rà, de nekem se kellenek az arabok kidobott rbancai.

2021. aug. 6. 00:19
 12/43 anonim ***** válasza:
82%

Tárgyiasított ürítőedény, tulajdon leszel.

Aztán ha le akarsz lépni, lazán levág mint egy malacot..

2021. aug. 6. 01:09
 13/43 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon vigyázz velük. Az egyik exem az volt. 1 hónapig jártunk, majd szakítottam mert betegesen féltékeny és agresszív volt, üvöltözött ha nem tetszett neki valami, megrángatott, a falhoz szorított a nyakamnál fogva stb. Utána még hónapokig zaklatott telefonon.
2021. aug. 6. 01:28
 14/43 anonim ***** válasza:
58%

Különös szokásaik vannak az tuti. Pl: Repülőjegyet is mindig csak odaútra vesznek, ketyegő mellényt hordanak, és szentül megvannak győzve róla hogy az igazság csak az övék. A nők másodrangú lények. Szeretik a kecske és a teveszexet, a háborús játékokat, és zsigerből utálják az usát.

Na, kb minden sztereotípiát összeszedtem, ahogy a válaszolok többsége. Még hogy ismernek ilyet meg olyat, meg hogy felcsinálták a csajt az arabok, és a kölykével már nem kell senkinek... bla-bla-bla. Hogy milyenek az ágyban? Gondolom meztelenek, mint minden férfi. Ha kiakarod pipálni a külföldi faszit, szedd össze. Aztán megtudod megérte-e.

2021. aug. 6. 02:00
 15/43 anonim ***** válasza:
73%
Csodás! Egy újabb áruló!
2021. aug. 6. 02:22
 16/43 anonim ***** válasza:
88%

Egy kecskéért én is megveszlek anyádéktól.

Amíg adsz tejet tartalak, aztán adlak tovább.

Neked mi van az agyad helyén?!

2021. aug. 6. 04:29
 17/43 anonim ***** válasza:
82%

Nekem anyám szaladt egy ilyenbe bele. Minden fehér nő/arab pasi katasztrófa idővel.

Mindig szoktam mondani, hogy a liberális eszmék addig maradnak valakinek a fejében, amíg nem tölt elég időt egy arabbal :D

Sok sikert hozzá :)

2021. aug. 6. 08:14
 18/43 anonim ***** válasza:
91%

Dolgoztam nagy multinál és az évek során volt több muszlim kollégám. marokkói, egyiptomi és egy iráni. Egy közös volt bennük, mélységesen lenézték az irodában velük dolgozó nőket. Folyamatosan érezni lehetett, hogy kellemetlen nekik amiért társadalmilag egy szinten kell mozogniuk a nőkkel.

Röviden-tömören ez a saját kis tapasztalatom azzal a kultúrával.

2021. aug. 6. 09:59
 19/43 anonim ***** válasza:
89%

Hát nagyjából leírták.Csak annyit tennék még hozzá,hogy monogámiära tulzottan ne számíts tölle.

Neki mint férfinek joga van egyszerre több nöhöz.Nem biztos hogy így lesz,de ha igen,akkor wz egy csepp lelkifurdalást nem fog okozni neki.Söt elvárja,hogy ezt örömmel elfogadd!

2021. aug. 6. 11:39
 20/43 anonim ***** válasza:
93%
Azért a nyakamat rá hogy a kérdező ettől még vidáman bele fog ugrani a sztoriba, utána meg jön a sírás. :)
2021. aug. 6. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!