Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab nővel milyen a szex?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki szexelt már arab nővel? Az mesélne róla? Mennyire lehetnek nyitottak az európai férfiak felé?2021. febr. 15. 15:48
3/25 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom sajnos nincs! De egy ismerősöm által, hallomásból úgy tudom, hogy nagyon tudják mi a jó a férfiaknak és ezt odaadóan meg is teszik!
Én örülnék ha ezt személyesen is megtapasztalhatnám!
4/25 anonim válasza:
Gondolom hasonló lehet a cigánycsajokhoz. Legalább is vérmérsékletben is olyanok.
5/25 anonim válasza:
Külsőleg pont úgy néznek ki mint a pakisztáni, indiai és a cigányok.
Gondolom többet meg nem igen tudnak.
6/25 anonim válasza:
A p.inájuk harap! Az előbb még a néger csajok érdekeltek. Szerintem először próbáld ki magyar csajjal, mert még azt sem tudod milyen.
9/25 anonim válasza:
Az arab nők általában semennyire nem nyitottak az európai pasik felé, mivel a vallásuk sem engedi. Házasságon kívül nem szexelhetnek, házasságot pedig csak muszlim férfivel köthetnek.
Egyébként sem jellemző, a vegyes párok többségében a nő a fehér.
10/25 anonim válasza:
#9 Fehér nőket viszik azok a migráncsok de nekünk meg nem jut az övéikből? B@szódjanak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!