Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy cigány növel?
Figyelt kérdés
Nagyon erdekel, mert a korulottem levo roma nok kivetel nelkul jol neznek ki, es ha csak a kulsot nezem, igen vonzoak. az utálkodo valaszokat lepontozom.2021. febr. 9. 03:24
1/9 anonim válasza:
Amikor még a reptéren dolgoztam, pont erről beszélgettem egy sráccal munka közben. Azt mesélte, hogy a fekete és a cigány nők pinája édesebb ízű, mint a fehéreké (mondjuk nem hiszem, hogy ez általánosítható). Azt is hozzáfűzte, hogy a bőrük érintése nem annyira kellemes, mint a fehér nőké. Elvileg durvább felületű, kissé olyan érzése van az embernek tőle, mintha koszos lenne, pedig nem is az, csak ilyen a jellege a bőrüknek. Sokkal dúsabb rajtuk a szőrzet, ha nem távolítják el magukról.
Aztán fene se tudja, hogy ezek igazak-e. Lehet, hogy csak ökörködésből kitalált valami hülye témát, ami leköt a poggyászok pöckölgetése közben.
2/9 anonim válasza:
Én voltam félcigány nővel de cigánynak nézett ki külsőre még bőrszínben is! Ugyan akkor selymes volt a bőrének a tapintása, amikor belehatoltam sokkal forróbb mint egy fehér csaj, a szőrzete normál hosszúságú volt. Az ízét nem tudnám mihez hasonlítani de nem volt édes!
3/9 anonim válasza:
Füstös...olyan mint ha füstölt csülköt nyalnál.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki máshogy éli meg, nyilván olyan is van, aki számára közömbös az egész, és még a nagy általánosításokat cáfoló ellenpéldák is vannak. Ki kell próbálni! ;)
5/9 anonim válasza:
Mint a nem cigány nővel, vagy svéd, norvég, angol stb. nővel - nem a nációtól függ, hanem a partneredtől.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt cigány nőm, nem volt jó. Idősebb volt nálam 3 évvel, jól nézett ki, nem azt mondom, de nekem a szex az nem volt jó vele. Eléggé prűd volt az ágyban.
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi különbség nincs. Minden alkatrész pont ott található, és úgy is működik mint a fehér illetve fekete nőkön. Az ázsiai lehet más, ahhoz még nem volt szerencsém :D
9/9 anonim válasza:
Én voltam már cigány nővel (nem a retek fajtából), de egy nagy nulla volt, ja és büdös a bőrük, hiába fürdenek (de komolyan!). Meg is bántam :/ 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!