Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab nővel milyen a szex?
#18 Nyugodtan vigasztald magad azzal, hogy ronda, kövér dög vagyok, kár, hogy nem igaz 😂 És akkor nekem van kisebbségi komplexusom, bizonyára...
De, megkörnyékezik az 50 kilós nőket is, mint amilyen én vagyok.
Egyébként meg amíg így beszélsz a nőkről, nőkkel, miért lep meg, hogy helyetted egy helyes, fitt, barna bőrű, tisztelettudó arab srácot választanak - aki még az ágyban is jó?
Na mindegy, fröcsögjetek nyugodtan, nekem attól se több, se kevesebb. Különben is az arab nőkről szól a kérdés.
Ha váló ok, amikor az akarata ellenére másik feleséget akar a férje, akkor nyilván kell a beleegyezése - > ha kell másik, legyen, de akkor elválok.
Ott elég komolyan veszik a válást, csak nyomós okkal lehet felbontani a házasságot. A pasi meg nem jár vele jól, mert anyagilag akkor is támogatnia kell az exét, pláne, ha gyerekek is vannak.
Ezt a nőt mondjuk jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!