Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Arab nővel milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab nővel milyen a szex?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki szexelt már arab nővel? Az mesélne róla? Mennyire lehetnek nyitottak az európai férfiak felé?

2021. febr. 15. 15:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#18 Nyugodtan vigasztald magad azzal, hogy ronda, kövér dög vagyok, kár, hogy nem igaz 😂 És akkor nekem van kisebbségi komplexusom, bizonyára...

De, megkörnyékezik az 50 kilós nőket is, mint amilyen én vagyok.

Egyébként meg amíg így beszélsz a nőkről, nőkkel, miért lep meg, hogy helyetted egy helyes, fitt, barna bőrű, tisztelettudó arab srácot választanak - aki még az ágyban is jó?

Na mindegy, fröcsögjetek nyugodtan, nekem attól se több, se kevesebb. Különben is az arab nőkről szól a kérdés.

2021. febr. 27. 15:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Még nem tudom, de majd ha lesz megint a rosszlanyokon Nadia Marocco vagy másik arab csaj akkor kipróbálom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2021. febr. 27. 16:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha váló ok, amikor az akarata ellenére másik feleséget akar a férje, akkor nyilván kell a beleegyezése - > ha kell másik, legyen, de akkor elválok.

Ott elég komolyan veszik a válást, csak nyomós okkal lehet felbontani a házasságot. A pasi meg nem jár vele jól, mert anyagilag akkor is támogatnia kell az exét, pláne, ha gyerekek is vannak.

2021. febr. 27. 16:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Ezt a nőt mondjuk jó lenne.

[link]

2021. febr. 27. 16:20
 25/25 anonim ***** válasza:
A "dög" kifejezést nem használtam de ha és amennyiben Te annak aposztrofálod Magad ám legyen :D:D:D::D - nem degradáltam a Nőket az előző kijelentéseddel Te degradáltad az Európai férfiakat akik mellesleg fehérek, van fitt és nem fitt közöttük. Még szerencse, hogy minden arab fitt és "tiszta" ... (vékony nem egyenlő a fittséggel), jelezem a fitt állapot nem abból adódik hogy rohan az izraeli titkosszolgálat elől vagy nincs enni mert vagy felrobbantotta vagy lusta volt dolgozni :))) Tisztelettudó - ez első pofon után amit azért tegyünk hozzá csendben, akár büntetőjogi felelőssége is lehet - jah de ő szegény bevándorló mi pedig mocskos európai kutyák vagyunk ---ok és jó az ágyban ? háááát szerintem kétszer meggondolnám hogy Hozzád nyúljak e. Megjegyzem az elfogadás nem áll tőlem távol ha van okom rá, hogy elfogadjam de ismét
2021. febr. 27. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!