KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Ez nagyon beteges ha felizgato...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ez nagyon beteges ha felizgatott?😳 22l

Figyelt kérdés

Van egy uncsitesĂłm aki mostanĂĄban gyakrabban keresett a megszokottnĂĄl. Egyik nap este mind a ketten ittunk kicsit, Ă©s elkezdtĂŒnk szexuĂĄlis tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lgetni, majd azt mondta h annyira felizgattam h ki kell vernie. Bekapcsolta a kamerĂĄt Ă©s kiverte elƑttem. Ez mindkettƑnket felizgatott, mĂĄsnap is Ă­rt majd rĂĄ pĂĄr napra (akkor mĂĄr jĂłzanul) pĂĄr kĂ©pemre ĂșjbĂłl kiverte.

MĂșlthĂ©ten talĂĄlkozott apĂĄval, de azt mondta h semmit se fog neki elmondani, de azĂłta alig beszĂ©lĂŒnk.

Tudom ez annyira tilos dolog uncsival ilyet csinålni de nagyon råkattantam arra az érzésre.

Gondolom mår nem szeretne ilyet többet, mert "észhez tért"?

2021. aug. 5. 17:09
1 2
 11/19 anonim ***** vĂĄlasza:
45%
Egyetértek! Ez 32 évesen gåz! Kamaszkorban még csak csak elmegy, de így..
2021. aug. 5. 17:27
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/19 anonim ***** vĂĄlasza:
82%
Szerintem rövidesen vĂ©get Ă©r nĂĄla az Ă©szhez tĂ©rĂ©s, Ă©s Ășjra keresni fog. Lehet majd szemĂ©lyesen is akar valamit. A kĂ©rdĂ©s az, te annak ellen tudnĂĄl-e ĂĄllni
2021. aug. 5. 17:39
 13/19 A kĂ©rdezƑ kommentje:

MegbeszĂ©ltĂŒk h egy ĂŒditƑre, vagy ebĂ©dre összefuthatunk majd, Ă©s mĂĄr Ă­rt😼

2021. aug. 5. 17:47
 14/19 anonim ***** vĂĄlasza:
52%
EMBEREK, unokatestvĂ©rek törvĂ©nyesen hĂĄzasodhatnak is! MirƑl beszĂ©ltek...aberrĂĄciĂł, alabama meg a többi hĂŒl.esĂ©g...
2021. aug. 5. 18:52
 15/19 anonim ***** vĂĄlasza:
55%
MĂ©g mindig betegek vagytok! :D
2021. aug. 5. 21:43
 16/19 anonim ***** vĂĄlasza:
82%
Lett belƑle valami, kĂ©rdezƑ?
2021. aug. 30. 10:12
 17/19 anonim ***** vĂĄlasza:
53%

Úgy vagyok az ilyen dolgokkal hogy ha valaki tetszik Ă©s nem jön össze a szex akkor ki rĂĄzom a nƑre Ă©s nincs utĂĄna az a vĂĄgy!

De nem uncsi tesĂłmra!

2021. aug. 30. 21:05
 18/19 anonim ***** vĂĄlasza:
41%
Ez érdekes, de konkrétan milyen képekre verte ki?
2021. aug. 30. 23:12
 19/19 anonim ***** vĂĄlasza:
43%
Bårmit csinålhattok szexuålisan, csak gyereket ne vållaljatok, mrt mivel közeli rokonok vagytok, így fogyatékos lehet a gyerek. A helyetekben titokban kicsit összejårogatnék..
2021. aug. 31. 00:09
1 2

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!