Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteges ha felizgatott?đł 22l
Van egy uncsitesĂłm aki mostanĂĄban gyakrabban keresett a megszokottnĂĄl. Egyik nap este mind a ketten ittunk kicsit, Ă©s elkezdtĂŒnk szexuĂĄlis tĂ©mĂĄkrĂłl beszĂ©lgetni, majd azt mondta h annyira felizgattam h ki kell vernie. Bekapcsolta a kamerĂĄt Ă©s kiverte elĆttem. Ez mindkettĆnket felizgatott, mĂĄsnap is Ărt majd rĂĄ pĂĄr napra (akkor mĂĄr jĂłzanul) pĂĄr kĂ©pemre ĂșjbĂłl kiverte.
MĂșlthĂ©ten talĂĄlkozott apĂĄval, de azt mondta h semmit se fog neki elmondani, de azĂłta alig beszĂ©lĂŒnk.
Tudom ez annyira tilos dolog uncsival ilyet csinålni de nagyon råkattantam arra az érzésre.
Gondolom mår nem szeretne ilyet többet, mert "észhez tért"?
MielĆtt vki azt mondja h kamu bĂĄrcsak az lenne, de sajnos nem az :(
Nem hittem volna h ez megtörténhet pont velem.
Akkor bocs, mert Ă©n jelentettem a kĂ©rdĂ©st mielĆtt lĂĄttam mit vĂĄlaszoltĂĄl.
De biztosan nem a heti unokatesĂłs kĂ©rdezĆ vagy.
Neeem, Ă©n most teszem fel elĆször ezt a kĂ©rdĂ©st, Ă©s ez nagyon igaz :(
32 Ă©ves
Lehetséges h mikor apåval talålkozott akkor az az érzs fogta el h ilyet nem csinålhat, és ezert nem keres?
Nagyon furcsa szåmomra ez az érzés.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!