Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elvárjátok az orált szex előtt?
Figyelt kérdés
Ha elvárjátok, hogy csinálják nektek akkor ti is csináljátok a lánynak?2021. aug. 5. 07:03
1/14 anonim válasza:
Nem elvárás ez jó esetben. Kölcsönös örömszerzés. Jó érzés nyalni, ujjazni a punit. Ahogy az is, amikor szájába veszi legnemesebb testrészemet a hölgy. 🙂
3/14 anonim válasza:
nem annyira szeretek nyalni, de 69-ben legjobb nyalni, mert úgy kényelmes és nem fáj utána a nyelvfékem, plusz úgy meg tudom markolni a partner seggét
nem elvárás semmi, szeretem a partnert izgatni, kényeztetni, bár BDSM elemekkel szexelek már csak
4/14 anonim válasza:
el.alap.igen csinálom,kölcsönös.f
5/14 anonim válasza:
semmit nem várok el
megbeszéljük, kinek mi a jó, s amire mind a ketten igent mondunk, az lesz
szeretem, ha a lány szop, és szeretek nyalni is
8/14 anonim válasza:
Szomorú, ha két ember között a szexben elvárások vannak.
9/14 anonim válasza:
8as
Már hogyne lennének elvárások? Mindenkinek vannak vágyai.
10/14 anonim válasza:
Mások a vágyak és mások az elvárások 🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!