Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy fiú-lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiú-lány barátságba belefér, hogy a felek látják egymást meztelenül?

Figyelt kérdés
Vajon az még mondható baráságnak, ha egy fiú és egy lány barát látja egymást full meztelenül és meg is érintik egymást bizonyos helyeken, de nem csókolóznak és nem fekszenek le? Szerintetek?

2021. aug. 4. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Van lány barátom, akivel fürödtünk már meztelenül, de nem értünk egymáshoz. Van lány barátom, akit többször láttam egy szál bugyiban. Egyszer megkérdeztem, megtapogathatom-e a mellét, azt mondta oké, nem gond. Több nem történt köztünk.
2021. aug. 4. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne férhetne bele, ha jól erzitek magatokat?
2021. aug. 4. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Belefér. Igazából az a furcsa, hogy ha már megtapizzátok egymást, hogyhogy nem dugtok...
2021. aug. 4. 15:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Többször elaludtam már a tévé előtt a nappaliban. Lakótársam (lány) említette, hogy néha erekcióm van ilyenkor és kint van a farkam a boxerből. Röhögve mondtam, hogy legközelebb keltsen fel, és ő mosolyogva mondta, hogy "okééé"! 😁 Sajnos azóta sem ébresztett...
2021. aug. 4. 15:48
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

nekem nem fér bele.

F

2021. aug. 4. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már lány barátommal mindenfelé kettesben (evezés, túrázás apró sátorral, etc). Előfordult, hogy pl a közös sátorozás alkalmával megláttam pl a mellét (kint esett az eső, bent kellett átöltözni, és túl sok hely nem volt a sátorban).

De ez nem "üzemszerű" viselkedés, főleg nem értünk egymáshoz.

Nekem ez így nem férne bele, ez nem egy a helyzet úgy hozta szituáció, mint amikor rányitsz valakire, hanem náluk ez a normalitás részen. Nálam meg nem az.

2021. aug. 4. 16:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az még simán beleférhet hogy meztelen látják egymást, mondjuk pl átöltözés közben vagy nyáron nagy melegben kertben medencében, szóval ilyen azért elképzelhető.

De a taperolás az fura, nem igazán tudom hova tenni, hogy miért fogdosnák egymást csak úgy ha nem azért hogy több legyen a dologból?

2021. aug. 4. 16:13
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Személy szerint rajongva vágyom egy ilyen lánybarátra...🤗 nem a taperolás, inkább a feltétlen (kölcsönös) bizalom miatt.
2021. aug. 4. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak látjuk egymást az még beleférhet, de az érintések már nem. Engem is volt, hogy látott már bugyi-melltartóban ismerős pasi, semmi extra nincs ebben. Volt olyan helyzet, hogy csak bugyiban, de ettől még nem lettünk szeretők.
2021. aug. 4. 16:38
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdés ötlete onnan jött, hogy ismerek egy lányt és egy fiút, akik csak barátok, de simán meztelenkednek egymás előtt. Ráadásul mindketten szüzek, ezért egy átöltözés közben "felmérték", hogy milyen a másik intim testrészének érintése. Az ő barátságuk simán túlélte ezt, de azért kíváncsi voltam, hogy más miként vélekedik erről.

2021. aug. 4. 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!