Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az ha valaki prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ha valaki prostit vesz igénybe ?Felhívod ,elmész és utána ?Beszélgettek ,vagy egyből szex ?Ugyan úgy csók stb mintha párod lenne ?

Figyelt kérdés
Nő vagyok ,csak érdeklődök.
2021. aug. 3. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen kb. Miert erdekel?
2021. aug. 3. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhívom, megbeszéljük a dolgokat, mielőtt megyek lezuhanyzok, odaérek, beszélünk pár mondatot, lezuhanyzok, akció. A végén még ha van idő bewzélgetünk egy kicsit. Nálam így zajlott nagy vonalakban. Csókolózni nem szoktam velük, egyébként sem vállal minden lány csókot, aki vállal az is inkább szimpátia alapján. Rég voltam egyébként prostinál, nézegetni nézegetem a hirdetéseket, de valahogy nem visz rá a lélek mostanában, hogy el is menjek hozzájuk.
2021. aug. 3. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Főleg, amennyire megdrágult, s eközben a szinvonal / hozzáállás lutri.
2021. aug. 3. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhivod, megbeszéled, hogy mit szeretnél, milyen idötartamban, mennyit kér érte? Vagy ekkor vagy késöbb megbeszéled a randi idöpontját, helyét. Megérkezel, odaadod a tiszteletdijat, általában egy kis zuhanyzás, és rátérsz a megbeszélt müsorra. Ha van benne csokolozás akkor azzal is lehet nyitni. Közben és utána is lehet egy kicsit beszélgetni. Ha végeztetek és van még az idödböl akkor szintén lehet beszélgetni, esetleg egy következö randi dolgait megbeszélni, kis simogatás, stb. Mire lejár az idö, illik bucsuzni. Kb ennyi.
2021. aug. 4. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs túl sok társalgás előtte, a "lényegért" mennek az emberek nem társalgásért. Illetve társaloghatsz is ha csak azt akarsz - a te dolgod mivel töltöd el az egy órát, de egy prostinak ugyebár nem kell udvarolni csak fizetni. Csók a prostik többségénél nincs, nem a szerelemért mennek az emberek.

A dolgok lefolytatását nagyjából leírták fent, rövid dumcsi, FIZETÉS (mindig előre) és tus vagy egyből akció. Felfurulyázza, gumit húz a kuncsaftra, síkosító hogy ne legyen száraz és eksööööön. Utána puszi-puszi "gyerek máskor is" (ha barátnő feelinges).

2021. aug. 4. 02:21
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Csók nélkül szexelni...

Kezdem úgy érezni hogy akik prostihoz járnak részben pszichopaták

2021. aug. 4. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!