Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Makkvibrátor Milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makkvibrátor Milyen?

Figyelt kérdés
Van értelme ilyet venni? Ha csak rajtatartom a péniszemen el is tudok úgy menni tőle? Vagy egy sima műpuncit vegyek inkább?
2021. aug. 3. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogsz tőle elmenni
2021. aug. 3. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi, jó hogy rákérdeztem mielőtt kidobtam az ablakon a pénzt. Prosztata vibrátortól el lehet menni anélkül hogy a péniszemhez nyúlok? Ilyenen is gondolkodok. Nem tudom hogy milyen a prosztata masszázs, hogy egyáltalán el lehet e élvezni úgy hogy csak azt ingerlik.
2021. aug. 3. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
De izgalmas 🤤 L
2021. aug. 3. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tom, de kiprobalnam 😂
2021. aug. 3. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Olyan lehet, mint a csiklóizgatóm? Izgi.
2021. aug. 3. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Nekem van, én mindig el tudok tőle menni, szerintem tök jó. :D
2021. aug. 3. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell próbálni. Lehet te hatalmasat tudnál elvezni tőle. Van, aki érintés nélkül is el tud élvezni, csak erősen koncentralva. Más meg a merevedést se tudja fenntartani érintés nélkül.

Vagy pl sokan erős vízsugártól is el tudnak menni, nekem pl fel sem áll tőle egyáltalán. Szóval próbáld ki, aztán kiderül. Ha nem is tudsz elmenni így, attól még izgatásra jó lehet.

2021. aug. 4. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!