Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Talpnyalás - végre találtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talpnyalás - végre találtam egy ezt imádó nőt, szerintetek érdemes hozzá elmenni?

Figyelt kérdés

Eddig nem sok tapasztalatom volt ebben, de találtam egy nőt, aki hajlandó erre. Íme a hirdetése:

"Egy igazi lúzert keresek, aki megnyalja a talpamat

Igazi lúzernek kell lenned ahhoz, hogy a büdös lábat menőnek találd. Ki szereti az izzadt lábakat, senki sem szereti ezt a szagot. Nyalogatja a ragacsos talpakat, szaglászik a lábujjak között, és rágcsálja a sarkakon lévő bőrkeményedéseket. Ki csinál ilyet, ha nem teljesen perverz? Vonzódom az ilyen lúzerekhez, borzasztóan szeretem őket. A domináns oldal elég jól áll nekem, tudok mit kezdeni azokkal a férfiakkal, akik szeretik nyalogatni az izzadt talpakat.

Fogadok, hogy te is engedelmes lábszaglászó és talpnyaló vagy, ugye? Mit nem adnál azért, hogy megnyalhasd a büdös talpamat. Találkozni akarok veled, és mosdatlan lábam lesz. Leveszed a büdös edzőcipőmet, és megnyalod a talpamat. Előveheted a kis farkadat, és maszturbálhatsz előttem, miközben lenyalod a lábamról az izzadtságot. Nem akarsz belespriccelni a koszos cipőmbe?

Lehet, hogy a puszta kéjessségem miatt az arcodba köpök, azt hiszem, ez valahogy hozzátartozik a dologhoz.

Én is leszidlak, tényleg leszidlak, de valójában nem gondolom komolyan. Számomra az erotika megtestesítője, ha egy olyan férfit sértegetek, aki a talpamat nyalogatja. Egy olyan férfira nézni, aki a talpamat nyalogatja, ez nagyon beindít.

Talán megtennéd nekem azt a szívességet, hogy nagyon erősen szopogatnád a nagylábujjamat. Maszturbálnék előtted, és egy nagylábujj-szopkodástól mindig elélvezek.

A férfiak uralása a lábammal, ez számomra szívügy. Van-e annál szebb, mint amikor a piszkos lábadat egy férfi arcába teszed? Lehet, hogy nem tudod felfogni, de ez pompás.

Minden bizonnyal nagyon szigorú és gonosz leszek veled. De ez csak azért van, mert olyan gyötrelmesen kéjes/kívánós vagyok."

2021. aug. 3. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, nyugodtan elmehetsz hozzá, ő egy igazi lábdomina, aki megbecsüli a hozzád hasonló lúzereket.
Igen, elmehetsz, de készülj fel arra, hogy túl megalázó lesz az élmény, még akkor is, ha imádod a női talpakat.
Nemigen, ez egy boszorkány. Óvakodj tőle!
Nem, ez csak egy bestia, aki ki akar használni és anyagilag lehúzni.
Nem, ez egy succubus, egy nőstényördög, vigyázni kell vele!!!
26 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen ez nem a magyar neten jelent meg, a magyar nők ált. prűdök ebben a témában, egy osztrák városban él a 30-as hölgy, aki feladta. A fenti egy fordítás
2021. aug. 3. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Ő egy domina, nem ingyen csinálja, úgyhogy pénzt készíts.

Hihetetlen hogy sok férfi abban a tévképzetben van hogy a prostik élvezetből csinálják.

2021. aug. 3. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, de ilyen szolgáltatót simán találsz a rosszlányokon is nem kell ezért Ausztriáig menni.
2021. aug. 3. 18:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez egy dating site-on van, itt kölcsönös alapon van a petting/szex. Ez inkább csak petting vagy fétissel egybekötött elévezés, nincs behatolás.

Pont ezért volna jó:

1) nem fizetős

2) a nő csinált már ilyet, nem undorodik tőle, mint egy prostituált, SŐT még élvezi is

2021. aug. 3. 18:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Rosszlányokon is sok szolgáltató vállal elvileg "láberotikát" úgy, hogy életében még sosem csinálta vagy max. 1x.
2021. aug. 3. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon szerencsés vagy.
2021. aug. 3. 20:29
 7/10 A kérdező kommentje:

"Nagyon szerencsés vagy."

Ennél azért több ill. értelmesebb választ vártam...

2021. aug. 4. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen választ vártál? Leírtad, hogy régóta keresel lábimádó nőt, és hogy most találtál egyet, ráadásul ingyen. Igen, én qrvára elmennék hozzá, és még szerintem mások is. Mi a fenét vársz még? Mi itt a kétely tárgya?
2021. aug. 17. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, végül összejött?
2022. máj. 4. 13:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajna nem... a hölgy 2-ikra már nem válaszolt az ajánlkozásomra, de lehet a pandémia miatt is (tavaly nyáron még nehézkes volt utazni, és felfedtem, hogy nem Osztrákiában vagyok). Úgy tűnik, ezek a fétishiredetések sokszor általában kamuk, sajnos... :(

Magyar OF-es csajok általában kapzsik és 99%-uk nem vállal IRL találkát, a maradék domina. Rosszlányok-on lévő kurvák eléggé vegyesfelvágott. Sajna Ausztriában vagy Németo.-ban még mindig sokkal könnyebb ilyen lábimádó kalandokat/vágyakat kiélni... :)

2022. máj. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!