Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatbsn szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatbsn szerelmes lehet az ember a jó szextől?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen a szextől, de akár amiatt is
2021. aug. 3. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már úgy, igen. L
2021. aug. 3. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, a jó szex igen erős összetartó kapocs, de kell hozzá a másik fél személyisége is. A legtöbb szexkapcsolat egyébként ezért ér véget - az egyik fél túlgondolja, szerelmes lesz, a másik meg nem.
2021. aug. 3. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Na erre én is kíváncsi lennék ugyanis sajnos egy ilyen helyzetbe kerültem csak még jelentősebb korkülönbség is van a férfi javára.

Én nem szeretem, de azt veszem észre , hogy akárhogy is takarózik vagy mondja és teszi meg mással is még a több 100 km se választja el …. Szóval nem értem , ha rákérdezek azt mondja nem szeret , testre sem én vagyok neki az ideállja de imádja velem és az az igazság, hogy erősebb a vonzalma irántam, mint mással. Nem ugyanazt érzi velem.

Na most a minden napi beszélgetéseinkből meg a hangjából, írásainkból és személyesen a viselkedéséből sem az látszik, hogy ne szeretne….

S mikor erre rákérdeztem, :”hogy közel az 50-hez csak van számára 20+ -os Nő is , aki tud olyat adni neki érzelmileg és testileg is ami mégis jó ?!” -akkor eltávolodott pár napra , hogy ez összezavarta, mert nem ilyen voltam eddig előtte és aztán meg mintha nem is történt volna semmi most az ország másik feléről 1 hónapra az előző pár napi találkozásunk után megint jönne hozzám.

Még úgy is, hogy szállást kell neki fizetni, mert én kijelentettem hozzám az albérletbe nem tud jönni.

Szóval szerintem ha tényleg kap a sexuális együtt létek alatt olyan érzelmi löketet és töltetet az ember simán beleszerethet a másikba ennek okán is.

Fő oknak még sem azt gondolnám.

Viszont azt nem hinném, hogy tartós kimenetelű lehetne …. De ki tudja . Kivételek mindig voltak és lesznek is .

N

2021. aug. 3. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es, lehet, hogy félreértelek, esetleg te fogalmaztál kissé "sietősen", de az, hogy a 20+-os nők felé szeretnéd terelni a férfit, az azt jelenti, hogy te még nem vagy 20 éves? 30 év van köztetek?
2021. aug. 3. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Illetve még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha nem szereted ezt a férfit, rendszertelenül találkoztok, és zavar téged, hogy kötődik hozzád, akkor ez a viszony neked miért éri meg? Annyira jó a pasi az ágyban?
2021. aug. 3. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, van ilyen. Illetve önmagában nem a szextől lesz valaki szerelmes. Hanem a közösen átélt mély érzésektől. Mert azért a szex elég bensőséges dolog.
2021. aug. 3. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 #6

Nem terelem a 20+ osok felé csak ez megtörtént és magam sem gondoltam volna, hogy lehetne már csak emiatt is több közöttünk. Jelenleg én 24 vagyok, Ő 48.

Igen , elnézést lehet sietős lett kissé.

Annyira nem rendszertelen, havi pár nap van ténylegesen együtt töltve, a telefonon való beszélgetés, írogatás egymásnak viszont minden napos és mindenféle témában. Ugyanis 500 km-re vagyunk egymástól, de légvonalban is 380 km még mindig, az a helyzet.

Nos, igen. Sokat adunk egymásnak, el is mondja, hogy ezt Ő sem gondolta volna az én ennyike évemtől.

Ugyanakkor mindenben kijövünk csak azért nyilván vannak igényeink és a kompromisszum másként van jelen, mint egy párkapcsolatban nyilván.

Na meg hihetetlen lehet, de nekem lelkileg is sokat ad, illetve jól esik az a régimódibb udvarlós stílusa …stb. De ez ilyen “barátság extrákkalnak” számomra kimerül még ha ez hülyén hangzik a pont szintén 24 év korkülönbség miatt. Viszont mostanában az elmúlt évekhez, vagy az m, aminek ez az egész az elejéhez képest indult ….túlkapja.

Hogy erre is válaszoljak, igen annyira jó ez a férfi számomra az ágyban, hogy ez csoda és ezt be is ismerem, hogy bár 2 férfival voltam előtte együtt komoly kapcsolatnak számítva, nem kaptam Tőlük meg ezt az egészet “szerelemben” élve, mint most egy natúr sexkapcsolatban. Emiatt sem tudok nyitni felé, meg hát na … nem akarom túlmagyarázni, nem szeretem.

Csak hát igényelné többször az együttlétet, viszont annyiszor nem lehet jönni - menni. Munka ..stb. Olyankor megoldja mással, mert hát így oké is.

No meg mivel már említettem is, hogy sexkapcsolatnak indult, bár Családja nincsen . Ez is fura …. nem voltunk lekötve, bár tisztázni se tisztáztuk részleteiben meddig mehetünk el.

Most viszont teljesen másként viselkedik velem szemben. Megváltozott, másoknak ez pozitív irány lenne, nekem viszont inkább ijesztő, hogy ennyire tudna szeretni..

Na mindegy, augusztusban pontot teszek rá, mert játszmázni nem akarok.

2021. aug. 3. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Köszönöm a választ.
2021. aug. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!