Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatárssal kaland?
Munkahelyen szex? Munkahelyi sztorit? Én is leirom..
Van egy munkatársam. Jó fej, haverkodtunk, meg volt a szikra de barátnője van. Múltkor meg hívott kávéra, egy külön részen van a gép, senki se lát oda. Neki nyomott a falnak és megcsokolt. Ez többször elő fordult. Utána mintha mi sem történt volna mentünk vissza. Azóta beszélgetünk messengeren is. Tegnap is kávézni hívott de az öltözőbe jutottunk ki. Ahol azt mondta hogy csak egy puszit adjak a farkára, végül lepippantottam. Mikor mentünk vissza akkor mondta hogy holnap nem a szádba rakom. Nem tudom folytassuk e ezt.. Imádom amit csinálunk, de barátnője van.
Hát, Pista, ebben az a fura, hogy a legtöbb helyen a kávéfőző központi hely.
Akkor is, ha félreeső, sokan látogatják.
Annyira, hogy nekem volt egy munkahelyem, ahol a kávéfőző asztalát viccből információs pultnak hívtuk, mert mindig ment a pletyka.
De van még az írásodban néhány olyan dolog, ami arra utal, hogy pasi vagy.
Béla!
Elég gyatra szori.
Legközelebb jobbat találj ki, mert így nem csoda, hogy nincs nőd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!