Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért büdös a barátnőm feneke?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a barátnőm feneke?

Figyelt kérdés

Együttlétkor érzem mindig, de nem sz.rszag. Hanem ilyen fenékszag.

Fürdik meg minden, de rá 10 percre már érezni. Kiábrándító dolog.

2021. aug. 2. 20:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
82%
Nos a bőrnek nincs szaga alapból és hát a fenék is csak bőr ha megmosod rendesen, úgyhogy nem kéne hogy bármilyen szaga legyen kedves fenékszagú emberek
2021. aug. 2. 21:28
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

#11 Minden embernek van bizonyos illata, ami a bőrön keresztül párolog ki, tehát nagyon rosszul tudod.

Az ánusz környékén meg egész biztos mindenki büdös, többé-kevésbé.

2021. aug. 2. 21:48
 13/43 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy te nem érzed büdösnek a fenekedet, a barátnőd még annak érzi. Csak messze van az orrod, hogy érezd.

Vagy jó így, vagy az anál nem neked való.

2021. aug. 2. 21:49
 14/43 anonim ***** válasza:
74%
10 Tán kóstolgatod? Attól még undorító íze van,ez tény.
2021. aug. 2. 22:07
 15/43 anonim ***** válasza:
94%

Hm, elolvastad magad után a kérdést?

Miért meglepő, hogy egy seggnek seggszaga van. Miért milyen legyen? A tusfurdo illata tart vagy 10 percig. Utana semleges lesz. Nincs a csajoddal semmi baj.

2021. aug. 3. 00:17
 16/43 anonim ***** válasza:
85%
Jo h olyan az illata, mi a bajod vele? :)
2021. aug. 3. 05:38
 17/43 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom mi értelme ennek a sok kioktatásnak. Azért szag és szag között van különbség, lehet valakinek egészségügyi okokból nem természetes illatú. A fenéknél is vannak illatmirigyek. A tiszta, ápolt fenék illata rám izgatóan hat, de ha igénytelen lent egy lány, akár a puncinál, az nagyon lehangoló lehet. Talán az egészséges táplálkozás segíthet...
2021. aug. 3. 10:04
 18/43 anonim ***** válasza:
75%

Ti idióták vagytok.

Ha normálisan tisztálkodik valaki, nincs seggszaga.

2021. aug. 3. 11:01
 19/43 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy jópáran értik azért hogy miről beszélek.... de ettől még a probléma sajna fennáll :(

Ma reggel is lezuhanyzott utána szexeltünk és éreztem a szagot... hátulról már nem is szeretem emiatt csinálni.

Szivem szerint ilyen zöldségdiétára fognám hogy kiderüljön... lehet a hús, sok fehérje miatt van ez :S

2021. aug. 3. 16:41
 20/43 anonim ***** válasza:
85%

Nem a tulajdonod, nem mondhatod meg neki, hogy mit egyen.

Egyébként nekem attól van büdös székletem, ha dok zöldséget eszek.

2021. aug. 3. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!