Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki talált itt barátság extrákkal kapcsolatot?
Nekem anno 2 éve volt szerencsém egy 44 éves nővel itt ismerkedni ő írt rám. Egyszer találkoztunk élőben de szex nem volt végül.
Most nem bánnám ha kialakulna egy ilyen kapcsolat valakivel valahonnan 😁
F/20
volt innen több is, most is nyitott vagyok rá
budapesti férfi
Itt a szex kérdéskörben vagy itt a GYIK-en?
A szex kérdéskörben megismertem egy harmincas nőt, vagyis közel 20 évvel fiatalabbat, mint jómagam. Üzenetváltások, majd chatelés és találkozás követte. Nagyon szuper volt vele minden, kivéve, hogy az ország mási felében élt és nem kívánt elköltözni a családja, illetve exe vagyis kisfia apja közeléből. Így csak barátság extrákkal kapcsolat volt.
A párkereső kérdéskörben megismerkedtem egy egyetemi tanárnővel. Vele jól megértettük egymást, de zavarta, hogy még nem mondták ki nálam a válást, még úgyis, hogy nem élek lelendő exnejemmel. Vele nem volt szex csupán ismerkedés.
Ezek alapján mondhatnám, a szex kérdéskörben ismerkedők nyitottabbak az intimitásra, de nem mernék általánosítani két ismeretség alapján.
53F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!