Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt-e amolyan barátság extrákkal kapcsolatotok Nálatok jóval idősebb pasival?
30 éves a pasi akivel szexkapcsolatom van.
Voltam már 43 évessel és 55 évessel.
Mindegyik másban volt jó. Az idősebbek jobban odafigyeltek, fontos volt nekik, hogy én is kielégüljek, a 30 éveset ez annyira nem érdekli, de összességében mégis vele a legjobb, szenvedélyes, vad és sok új dolgot megtapasztaltam vele.
Ajjaj Vendel 😂
Egyébként nem, és nem is tervezem. Barátság extrákkal max lánnyal, na meg amúgy is a nálam idősebb férfiakat kedvelem, bár azok sem idősek. L
22 N
Én mindig az ilyen pasikra buktam .. csak ritka az aki komolyra is tudja fordítani
Volt
Az egyik kiábrándító volt (40es volt)
A másikkal már jó volt ő figyelt rám ,(40es volt)
A 3.meg erőszakosabb volt, ő 30as korosztályt képviselte.
Szexuálisan még így is az idősebbek tetszenek most is tetszik egy negyvenes de úgy se lehet vele semmi.
Nálam is lehet jelentkezni ;)
33F
Igen volt, 15 éves koromban egy 78 éves szomszèd bácsival, mindig kaptam tőle kis zsebpénzt.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!