Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, ha nyitottam a párom egy vágyára, de rosszabb, mint gondoltam?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 17:37
11/25 anonim válasza:
Ilyenkor midig élek a gyanúperrel, mert képtelen vagyok elhinni, hogy van nő aki ilyeneket megenged. Szerintem ez kamu.
12/25 anonim válasza:
Komolyan ennyire nem értékeled önmagad? Ilyet kérne tőlem a párom, mehetne is vissza az exéhez.
13/25 Noren1989 válasza:
Nem, hàt ilyen nincs!
Lehetetlen íveket hasznàl!!!
De hovà tűnt Damon Hill????
15/25 anonim válasza:
Tényleg ennyire szerelmes vagy bele, hogy ezt megtetted? (Vagy valami más okod volt erre?) Egyébként nyugodtan mondd meg neki, hogy egyszer volt Budán kutyavásár!
16/25 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez neked nem jött be, nem akarod többet csinálni!
18/25 anonim válasza:
Ez tényleg rosszabb, mint az anál vagy a pisiszex vagy bármi extrémebb vágy. Én biztos szakítottam volna. Az nem baj, ha más nőket is vonzónak tart, mert hát nyilván nem csak egy ember tetszik az egész világon mindenkinek, na de az exéről fantáziál? Meg arra veri ki? Meg te elégítsd ki és a helyedbe őt képzeli? Jesszusom... kalap kabát:)
N
19/25 anonim válasza:
Az a baj, ha most szépen megmondod, hogy neked nem tetszett és többet nem akarod, akkor mi lesz ezek után? Szerinted nem fog róla fantáziálni szex közben? Vagy mikor szopod, azt képzeli, hogy az exe csinálja? Akarsz te ezen stresszelni, hogy vajon most kire gondol közben?
Szerintem itt csak a szakítás jöhet szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!