Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, sokkal szabadabbak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, sokkal szabadabbak vagytok szexuálisan mint a pasik, úgy értem hogy hamarabb összejön egy több pasis szex, vagy félrelépés, vagy bármilyrnnszexkaland vagy normál szex mint a pasiknak?Hogy látjátok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Nekem fogalmam sincs, hogy a pasiknak milyen gyakorisággal jön össze bármi.

Már harmincon túl vagyok, de a húszas éveim igen szabadnak sikerült szexuális téren…

És még most is akadna minden napra jelentkező.

2021. aug. 2. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 mesélnél bővebben higy sikerült szabadabbra?Több pasi egymás után 24 órán belül?Minden nap másik partner?

Többes?

2021. aug. 2. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag nem volt fix párkapcsolatom. Fix szexpartnerek voltak. De például nyaranta, fesztivál meg utazó szezonban mentem amerre vitt az út. Máig csodálkozom, hogy semmiféle nemi bajt nem szedtem össze.

Volt egy nap több pasi. Volt gruppen. Volt nyilvános szex. Néha kicsit szégyellem is magam miatta, de aztán rájövök, hogy ez az élet.

2021. aug. 2. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
#3nyilvános szex hol?
2021. aug. 2. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát kérdező ehhez nem kell zseninek lenni, hogy kitaláld, hogy a nők minden ujjára jut egy kolbász és ehhez megerőltetni se kell magukat .
2021. aug. 2. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert bár jelentkező sok van, nagyon szűrni kell őket, hogy a végeredmény ne legyen rosszabb, mintha senkit sem találtam volna. Kivételes az a férfi, aki örömet akar szerezni a nőnek. Az ilyet nagyon meg kell becsülni.
2021. aug. 2. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvános szex tengerparton, erdőben, hajógyári szigeten, velencei tó közepén egy csónakban. Stb.
2021. aug. 2. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 és láttak is?jobban frlizgultál, mellyebb orgazmusod volt mint a 4 fal között?
2021. aug. 2. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt amikor láttak is, de volt hogy csak simán a szabadban voltunk.

Sokkal izgatóbb a tudat, hogy bárki megláthat. Az orgazmusomra nem volt hatással

2021. aug. 2. 16:20
 10/10 A kérdező kommentje:
# 9 az is izgatóbb ha tudod hogy megcsalod a partnered és ő otthon max veri magának míg te szetetkezel?Ez sincs hatással az orgazmusra?
2021. aug. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!