Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, sokkal szabadabbak vagytok szexuálisan mint a pasik, úgy értem hogy hamarabb összejön egy több pasis szex, vagy félrelépés, vagy bármilyrnnszexkaland vagy normál szex mint a pasiknak?Hogy látjátok?
Nekem fogalmam sincs, hogy a pasiknak milyen gyakorisággal jön össze bármi.
Már harmincon túl vagyok, de a húszas éveim igen szabadnak sikerült szexuális téren…
És még most is akadna minden napra jelentkező.
#1 mesélnél bővebben higy sikerült szabadabbra?Több pasi egymás után 24 órán belül?Minden nap másik partner?
Többes?
Gyakorlatilag nem volt fix párkapcsolatom. Fix szexpartnerek voltak. De például nyaranta, fesztivál meg utazó szezonban mentem amerre vitt az út. Máig csodálkozom, hogy semmiféle nemi bajt nem szedtem össze.
Volt egy nap több pasi. Volt gruppen. Volt nyilvános szex. Néha kicsit szégyellem is magam miatta, de aztán rájövök, hogy ez az élet.
Volt amikor láttak is, de volt hogy csak simán a szabadban voltunk.
Sokkal izgatóbb a tudat, hogy bárki megláthat. Az orgazmusomra nem volt hatással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!