Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy normál hüvely íze?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ha pl édeskés íze van az amgy normális? Vagy ez mindenkinél más? Úgy hallottam hogy a savas a normális, mert hogy ott a ph savas. De akkor ha édes ,akkorr már baj van?:d
Köszi előre is a válaszokat.:)
Bocsi ha hülye kérdés.
2021. jún. 25. 21:19
1/10 anonim válasza:
Attól függ milyen periódusban van a baratnőm. Miután elmúlik a mensije savasabb, van amikor kifejezetten édesebb. Szerintem neki semmi baja.
Ha halszaga van és büdös frissen mosottan is az a gáz.
2/10 anonim válasza:
Ha édes az nem baj. A savas ph-t nyelvvel nem érzed. Annak nem "savas" íze van mert a nyelvünk nem tud savasat érezni ízként.
Ha büdös akkor gombás.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem büdös, csak olyn fura az íze hogy ilyen édeskés. :s
2021. jún. 25. 21:32
5/10 anonim válasza:
3-as nem. A savanyú az savanyú, mint az savanyú uborka, a savas meg ha enyhén az akkor nem érzed, ha durván savas akkor szénsavas üdítő például.
7/10 anonim válasza:
Az íz illat ciklusonként változik. Menstruácio után kicsit keserűbb szokott lenni nekem, de alapból sós
8/10 A kérdező kommentje:
Szóval ez nőként változik. És ha eddig nem ilyen édeskés volt csak most lett olyan?:sss
2021. jún. 26. 10:19
9/10 anonim válasza:
Egyértelműen sós ízű, ne szórakozzatok már
10/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor az édes íz az vmi fertőzésre utalhatxdd
2021. jún. 26. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!