Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg idegesítő és kiábrándí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg idegesítő és kiábrándító, ha egy nő túl sokszor szeretne szexelni/orálozni?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani a férfiaktól, hpgy de jó lenne egy olyan nő, aki 'szexmániás' meg hasonló. Viszont én úgy érzem, hogy ha egy nő valóban sokszor kezdeményez, többször mint amennyiszer a férfi akarná, akkor elég hamar idegesítővé, frusztálóvá válik a nő.

Én pl napi szinten kívánom a szexet, de elég lenne naponta 1x igazából. Viszont mivel nagyon izgat a szopás, azt többször szoktam spontán kezdeményezni. Sokszor úgy, hogy nem is akarok utána szexelni, vagy hát nem muszáj, csak egy kicsit szeretnék orálozni (vagy ha a pasi akarja, akkor élvezésig). Általában ez olyan szituációkban tör rám, mint pl közös filmezés, ha a pasi főz a konyhában, esti autózásnál ha félreállunk vagy kirándulás erdőben, de akár egy bár mosdójába is szívesen behúznám a párom. Úgy vettem észre, hogy a pasiknak ez inkább nyűg, aztán emiatt mert sok vagyok, utána ők maguktól már nem is nagyon kezdeményeznek szexuális dolgot. Kicsit mintha ha könnyen jön a dolog, már nem is lenne annyira izgalmas.

Ti férfiak hogy vagytok ezzel a helyzettel? Szerintetek vissza kéne fogjam ezeket az őszinte vágyakat és kicsit játszani a vadat, akit becserkész a pasi? Persze ezt nem a kapcsolat elején, hanem már a pár/szexkapcsolatban értem. Hogy ilyenkor is hagyni kell a férfit vadászni? Vagy hagyni egy kicsit nélkülözni, hogy aztán jobban akarja a dolgot és tegyen is érte?

Mert ilyesmiket is szoktam olvasni, hogy a férfiak igazából szeretnek teperni, becserkészni a nőt, azt érezni, hogy ők vesznek rá a szexre, ők izgatnak fel. Nem csak az ismerkedési fázisban fontos rz, hanem végigkésőbb is

Mit gondoltok?

2021. aug. 1. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Nekem elég magas a libidóm. Hétvégén pl alap hogy esti alvás előtt és után is el kell élvezzek. Másképpen nem bírok ki egy napot se. Az én életemet biztosan nem tennéd tönkre kedves kérdező :) és szerintem én se a tiédet mert cserébe... khm jól meg... sználak, és még nagyon sok mindent csinálnék amit most ide nem írnék le.
2021. aug. 1. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:

4 vagyok...Azt azért hozzátenném, akik itt beírják hogy a farkamon csünghetnének egész nap.... valószínű a csajok bottal se nyúlnának hozzájuk :D Lehet punci közelében se voltak még.

Illetve ugye én szoktam kezdeményezni is már amikor volt kivel :D Bár valljuk be a nők ezt jobban csinálják, az én módszereim ahhoz képest az elefánt a porcelánboltban voltak :D Amikor először csinálta azt a barátnőm hogy kenjem be a hátát .... :D Vagy születésnapomkor, majd megmasszíroz .... ezek váratlan kis dolgok, izgatóak tudnak lenni :D

De nem mondom, ha home officeban itthon ülök és lenne valaki, aztán munkaközben simán idejönne és .... na nem tiltakoznék :D

Ehhez képest én a mondjuk römi közben addig loptam a távolságot, addig incselkedtem mignem szex lett a vége :D Vagy filmnézés közben láss csodát elkóborolt a kezem....

Szóval kell néha kis változatosság is azért az ilyenekben, mert a csak dugjunk az lehet egy idő után unalmas lesz :D

2021. aug. 1. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pasit kell találnod akivel azonosak az igényeitek. Hallottam én is olyat, hogy a pasi elvolt heti vagy többhetente 1 szexel, míg én is napi szinten igényelném, és az orált ha jól csinálják még jobban is tudom élvezni mint magát a szexet. 31/F
2021. aug. 1. 13:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl a napi 1 szex tökéletes lenne. Az orál meg ezen felül mehet akármikor, szerintem tök jó hogy ilyen vagy. Nekem bejönne ha nem nekem kellene felhozni mindig, hogy pl a próbafülkében, vagy egy erdei sétán huncutkodjunk kicsit, hanem ez így menne magától.

Szóval biztos találsz majd olyan srácot akivel ebben is passzolni fogsz.

2021. aug. 1. 13:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondolom pasi függő. Nekem két naponta egy szex a kényelmes. Az ettől gyakoribb már nem jó hosszú távon.
2021. aug. 1. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem ez tetszik, s szívesen venném, ha ilyen partnere/szexkapcsolatom lehetne. A napi egy alkalmat gond nélkül, s a sok orált örömmel veszem.
2021. aug. 1. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ellenkezőleg.

2021. aug. 1. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Bolond az a férfi aki ilyen csajnak nem örül. Keress mást, aki élvezi is és hálás, és nem nyűg neki
2021. aug. 1. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Szívesen lennék idegbeteg miattad,de inkább én elég gyakran elővenném "spontán"!
2021. aug. 1. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:

1. Szia!

2. Nem akarok durva lenni, a nők részéről ez van jelen, hogy nem akarnak szexelni és orálozni/szopni.

3. Például a 10 nőből csak 1 az ilyen jellegű és típusú.

4. Csak annyit tudni kell, hogy férfi vagyok.

2021. okt. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!