Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idegesítő és kiábrándító, ha egy nő túl sokszor szeretne szexelni/orálozni?
Sokszor hallani a férfiaktól, hpgy de jó lenne egy olyan nő, aki 'szexmániás' meg hasonló. Viszont én úgy érzem, hogy ha egy nő valóban sokszor kezdeményez, többször mint amennyiszer a férfi akarná, akkor elég hamar idegesítővé, frusztálóvá válik a nő.
Én pl napi szinten kívánom a szexet, de elég lenne naponta 1x igazából. Viszont mivel nagyon izgat a szopás, azt többször szoktam spontán kezdeményezni. Sokszor úgy, hogy nem is akarok utána szexelni, vagy hát nem muszáj, csak egy kicsit szeretnék orálozni (vagy ha a pasi akarja, akkor élvezésig). Általában ez olyan szituációkban tör rám, mint pl közös filmezés, ha a pasi főz a konyhában, esti autózásnál ha félreállunk vagy kirándulás erdőben, de akár egy bár mosdójába is szívesen behúznám a párom. Úgy vettem észre, hogy a pasiknak ez inkább nyűg, aztán emiatt mert sok vagyok, utána ők maguktól már nem is nagyon kezdeményeznek szexuális dolgot. Kicsit mintha ha könnyen jön a dolog, már nem is lenne annyira izgalmas.
Ti férfiak hogy vagytok ezzel a helyzettel? Szerintetek vissza kéne fogjam ezeket az őszinte vágyakat és kicsit játszani a vadat, akit becserkész a pasi? Persze ezt nem a kapcsolat elején, hanem már a pár/szexkapcsolatban értem. Hogy ilyenkor is hagyni kell a férfit vadászni? Vagy hagyni egy kicsit nélkülözni, hogy aztán jobban akarja a dolgot és tegyen is érte?
Mert ilyesmiket is szoktam olvasni, hogy a férfiak igazából szeretnek teperni, becserkészni a nőt, azt érezni, hogy ők vesznek rá a szexre, ők izgatnak fel. Nem csak az ismerkedési fázisban fontos rz, hanem végigkésőbb is
Mit gondoltok?
4 vagyok...Azt azért hozzátenném, akik itt beírják hogy a farkamon csünghetnének egész nap.... valószínű a csajok bottal se nyúlnának hozzájuk :D Lehet punci közelében se voltak még.
Illetve ugye én szoktam kezdeményezni is már amikor volt kivel :D Bár valljuk be a nők ezt jobban csinálják, az én módszereim ahhoz képest az elefánt a porcelánboltban voltak :D Amikor először csinálta azt a barátnőm hogy kenjem be a hátát .... :D Vagy születésnapomkor, majd megmasszíroz .... ezek váratlan kis dolgok, izgatóak tudnak lenni :D
De nem mondom, ha home officeban itthon ülök és lenne valaki, aztán munkaközben simán idejönne és .... na nem tiltakoznék :D
Ehhez képest én a mondjuk römi közben addig loptam a távolságot, addig incselkedtem mignem szex lett a vége :D Vagy filmnézés közben láss csodát elkóborolt a kezem....
Szóval kell néha kis változatosság is azért az ilyenekben, mert a csak dugjunk az lehet egy idő után unalmas lesz :D
Nekem pl a napi 1 szex tökéletes lenne. Az orál meg ezen felül mehet akármikor, szerintem tök jó hogy ilyen vagy. Nekem bejönne ha nem nekem kellene felhozni mindig, hogy pl a próbafülkében, vagy egy erdei sétán huncutkodjunk kicsit, hanem ez így menne magától.
Szóval biztos találsz majd olyan srácot akivel ebben is passzolni fogsz.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ellenkezőleg.
1. Szia!
2. Nem akarok durva lenni, a nők részéről ez van jelen, hogy nem akarnak szexelni és orálozni/szopni.
3. Például a 10 nőből csak 1 az ilyen jellegű és típusú.
4. Csak annyit tudni kell, hogy férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!