Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idegesítő és kiábrándító, ha egy nő túl sokszor szeretne szexelni/orálozni?
Sokszor hallani a férfiaktól, hpgy de jó lenne egy olyan nő, aki 'szexmániás' meg hasonló. Viszont én úgy érzem, hogy ha egy nő valóban sokszor kezdeményez, többször mint amennyiszer a férfi akarná, akkor elég hamar idegesítővé, frusztálóvá válik a nő.
Én pl napi szinten kívánom a szexet, de elég lenne naponta 1x igazából. Viszont mivel nagyon izgat a szopás, azt többször szoktam spontán kezdeményezni. Sokszor úgy, hogy nem is akarok utána szexelni, vagy hát nem muszáj, csak egy kicsit szeretnék orálozni (vagy ha a pasi akarja, akkor élvezésig). Általában ez olyan szituációkban tör rám, mint pl közös filmezés, ha a pasi főz a konyhában, esti autózásnál ha félreállunk vagy kirándulás erdőben, de akár egy bár mosdójába is szívesen behúznám a párom. Úgy vettem észre, hogy a pasiknak ez inkább nyűg, aztán emiatt mert sok vagyok, utána ők maguktól már nem is nagyon kezdeményeznek szexuális dolgot. Kicsit mintha ha könnyen jön a dolog, már nem is lenne annyira izgalmas.
Ti férfiak hogy vagytok ezzel a helyzettel? Szerintetek vissza kéne fogjam ezeket az őszinte vágyakat és kicsit játszani a vadat, akit becserkész a pasi? Persze ezt nem a kapcsolat elején, hanem már a pár/szexkapcsolatban értem. Hogy ilyenkor is hagyni kell a férfit vadászni? Vagy hagyni egy kicsit nélkülözni, hogy aztán jobban akarja a dolgot és tegyen is érte?
Mert ilyesmiket is szoktam olvasni, hogy a férfiak igazából szeretnek teperni, becserkészni a nőt, azt érezni, hogy ők vesznek rá a szexre, ők izgatnak fel. Nem csak az ismerkedési fázisban fontos rz, hanem végigkésőbb is
Mit gondoltok?
#2: igazad van, de többször van, hogy nem kezdményezek, mert azt várom, hogy a pasi tegye meg. Csak mikor már nem tudok tovább várni, akkor próbálkozom be én. Szóval igazából van lehetősége a másiknak is. De egyébként inkább az orálra vonatkozik ez az egész, ott van az, hogy ugye ezt szinte mindig én kezdeményezném. Szexnél meg sokszor kivártam, hátha a másik teszi meg az első lépést
#3: nem vagyok pasi és sajnos egyáltalán nem jön be mindenkinek, pont ezt mondom. Nekem több párom is volt, akinek ez nem tetszett
Nekem agyamra menne ha minden nap akarna szexelni.
Jó a szex, de nem árt néha szünet is😅😆
A pároddal kellene valahogy egyeztetni. Ha többször leszopod, akkor persze picit már ki van. Az elején lehet még bírni, de egy idő után nem tud annyira renegálódni, hogy ismét kívánja a szexet. Ha meg szex közben meríted le, akkor utána már nehezebben szopod le. Ez ellen nincs mit tenni.
Neked kellene picit visszafogni magad, hogy legyen ideje kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!