Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom miért nem engedi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem engedi, hogy izgassam magam szex közben?

Figyelt kérdés
A párom nagy szerszámmal rendelkezik. Van, hogy nekem már sok és fájdalmat okoz, de neki ez tetszik. Mikor exemmel együtt voltam, izgattam a csiklómat és úgy el tudtam élvezni. A jelenlegi párom miért förmed rám, ha izgatni szeretném magam, hogy nekem is jó legyen? Nem is érdekli, hogy nekem jó legyen az együttlét. Elélvez, aztán kidől. Nincs hangulata velem foglalkozni. Normális hogy valaki azt élvezi, hogy a másiknak fájdalmat okoz? 25L, ő 27F

2021. júl. 30. 13:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%
Van esetleg műkörmöd? Lehet az zavarja és fél hogy felsérted a dákóját miközben izgatod magadat.
2021. júl. 30. 16:42
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt képzeld el, hogy, ha vele maradsz,egész hátralévő életedben számodra ez lesz a szex.
2021. júl. 30. 16:43
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

a műköröm vastagabb mint az igazi nem szokása felsérteni a bőrt

legalábbis a kulturált féle

2021. júl. 30. 16:44
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én láttam már ilyen "kihegyezett" műkörmöt, rendesen olyan volt, hogy az közterületen szerintem fegyvernek minősül. 😁

#21-es voltam.

DE egyébként valószínűbb, hogy tapló a pasi én is egyetértek az előttem szólókkal.

2021. júl. 30. 16:48
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a picsába.
2021. júl. 30. 19:06
 26/29 anonim ***** válasza:

"A jelenlegi párom miért förmed rám, ha izgatni szeretném magam, hogy nekem is jó legyen?"

Szerintem százszor fontosabb és hasznosabb lenne arra egy őszinte választ találnod magadban, hogy Te miért tűröd el ezt, miért gondolod nő létedre, hogy elfogadható számodra egy önző, a te érzéseiddel nem törődő partner, és reálisan nézve mi a te jövőképed ebben a kapcsolatban.

Nem hiszel abban, hogy megérdemelsz egy olyan férfit, akinek nem a "hasznos"kategória vagy, hanem értékes?

2021. júl. 30. 19:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy hogy hagyod!
2021. júl. 30. 19:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi tart téged benne ebben a kapcsolatban?

Boldog vagy vele?

2021. júl. 30. 19:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő egy bunkó paraszt, te meg hülye vagy hogy vele vagy!
2021. aug. 1. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!