Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem engedi, hogy izgassam magam szex közben?
a műköröm vastagabb mint az igazi nem szokása felsérteni a bőrt
legalábbis a kulturált féle
Hát, én láttam már ilyen "kihegyezett" műkörmöt, rendesen olyan volt, hogy az közterületen szerintem fegyvernek minősül. 😁
#21-es voltam.
DE egyébként valószínűbb, hogy tapló a pasi én is egyetértek az előttem szólókkal.
"A jelenlegi párom miért förmed rám, ha izgatni szeretném magam, hogy nekem is jó legyen?"
Szerintem százszor fontosabb és hasznosabb lenne arra egy őszinte választ találnod magadban, hogy Te miért tűröd el ezt, miért gondolod nő létedre, hogy elfogadható számodra egy önző, a te érzéseiddel nem törődő partner, és reálisan nézve mi a te jövőképed ebben a kapcsolatban.
Nem hiszel abban, hogy megérdemelsz egy olyan férfit, akinek nem a "hasznos"kategória vagy, hanem értékes?
Mi tart téged benne ebben a kapcsolatban?
Boldog vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!