Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom miért nem engedi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem engedi, hogy izgassam magam szex közben?

Figyelt kérdés
A párom nagy szerszámmal rendelkezik. Van, hogy nekem már sok és fájdalmat okoz, de neki ez tetszik. Mikor exemmel együtt voltam, izgattam a csiklómat és úgy el tudtam élvezni. A jelenlegi párom miért förmed rám, ha izgatni szeretném magam, hogy nekem is jó legyen? Nem is érdekli, hogy nekem jó legyen az együttlét. Elélvez, aztán kidől. Nincs hangulata velem foglalkozni. Normális hogy valaki azt élvezi, hogy a másiknak fájdalmat okoz? 25L, ő 27F

2021. júl. 30. 13:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy barom, te meg egy idióta vagy hogy olyannal vagy még együtt aki önző módon sz.rik rád.
2021. júl. 30. 14:00
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Mert ő oda van a vacak szerszámáért és úgy gondolja, minden az körül forog. Szólj neki, hogy Te mit szeretnél, ha nem, akkor ez hosszú távon nem lesz tartható és Neked lépni kell, különben csak konfliktus, konfliktust fog szülni a jövőben.
2021. júl. 30. 14:02
 3/29 anonim ***** válasza:
68%

Fájdalmat okoz és megkérdezed,hogy ez normális e?

Ha ennyi eszed van,hogy ilyennel vagy,akkor mit csérogsz?

Te választottad baz+!

Komolyan annyi félnótas kérdés van,hogy élek a gyanúval,miszerint valakik kamuznak direkt,es ilyen f..ágokat kerdeznek!

Mert ennyire hülye nem lehet valaki ,az biztos!

2021. júl. 30. 14:03
 4/29 anonim ***** válasza:
97%

Nem bántásból, de egy idióta vagy.

Egy ilyen pasit kapásból ki kell dobni a picsába.

Odáig van a lófarkával, csak használni nem tudja.

2021. júl. 30. 14:05
 5/29 anonim ***** válasza:
90%

Kussolj csak tovább nyugodtan, tűrd el, hadd szenvedjen más is az ilyen mártír elba$zott nők miatt, mint te, hadd higgye a palid, meg a hozzá hasonlóak,hogy a szex csak róluk szól...

Nehogy lépj valamit, mert jaj, fosol, hogy elhagy....

🤦‍♀️

2021. júl. 30. 14:09
 6/29 anonim ***** válasza:
90%

Mert egy igazi szemétláda! Azért nem engedi!!!

Ez teljesen normális!

2021. júl. 30. 14:15
 7/29 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert egy önző, egoist p..., benned meg sajnos ezek szerint nincsen annyi egészséges önbecsülés, hogy szélnek ereszd.

Megírnád őszintén, hogy szerinted mennyi ideig lenne veled, ha a szex arról szólna, hogy te elélvezel, ő nem, plusz még fájdalmas is neki az együttlét?

Szerinted szeret téged, ha nem fontos neki, hogy neked is élvezetes legyen a szex?

Nem akarom megbántai az érzéseidet azzal, hogy nyersen fogalmazok, de most inkább leszek őszinte: ha én lennék ilyen helyzetben, akkor úgy érezném, hogy ez nem szeretkezés, hanem a testemmel maszturbál.

Rövid úton közölném vele, hogy ez nekem nagyon gyér szexuális teljesítmény, zéró szexuális kultúra, ezért szakítok.

2021. júl. 30. 14:26
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
A kérdés az, miért hagyod hogy ezt tegye veled?
2021. júl. 30. 14:35
 9/29 anonim ***** válasza:
90%
nárcisztikus
2021. júl. 30. 14:40
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy, hogy még mindig vele vagy.
2021. júl. 30. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!