Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség egy éjszakás kalandok között?
Tehát van olyan amit nsgyon megbantal, es van olyan amire kifejezetten büszke vagy?
Jelezd a nemed pls!
Nekem 2 volt eddig. Az egyik nagyon jo volt de buszkeseget nem erzek, szerintem ezekkel nincs ertelme felvagni 😅 A masik nem volt tul jo, beharangozta a pasi hogy mekkora szexallat aztan a fele se volt igaz vegul. Ezert megbantam igy utolag, nem figyelt ram az agyban.
24N
Nekem volt több ilyen esetem, bár az igazssághoz hozzátartozik, hogy csak egyéjszakásnak sikerült, de nem annak készült.
Az esetek többségében nagyon jó volt, mert mindketten akartuk egymást. Egyszer volt olyan, hogy nem nagyon értettem meg a hölgyet, mert ahogy megkapta, felállt felöltözött és menni akart. Persze, csak egy kis idő után tudott elmenni. ;)
Büszkeséget nem nagyon lehet említeni egy ilyen kalandon belül. Talán, egy esetet tudnék felhozni, amikor a hölgyet sikerült többször is kielégítenem, de úgy, hogy erre még ő sem gondolt előtte. Így sikerült!
Összegezve:
Nem bántam meg egy esetet sem, mert nem volt mit.
Nagyon büszke sem vagyok, mert nincs mire.
50/F
Mivel minden ember más és más, úgy a velük való közösülés, de akár a csókolózás is teljesen különböző.
Miért lennék büszke egy kalandra?
Az életemben elért sikereimre vagyok büszke, nem arra, ha felszedtem egy pasit.
A #7 kommentedre az alábbit tudom írni:
Valóban volt egy szőke bombázó nő, akivel találkoztam. Nem gondoltam volna, hogy valóban bármi is lesz belőle, mert tényleg bombázó volt. Beszélgettem vele, ittunk egy italt és azt gondoltam ennyi is lesz ebből. Mivel, egy Plázánál találkoztam vele, elkísértem az autóig, hogy elbúcsúzzam tőle. Ott a nincs mit veszteni alapon megcsókoltam és ő visszacsókolt. Hihetetlen tűnt, de utána még az autóba lerendezett.
Nem találkoztam vele utána kb 1-2 hétig a különböző elfoglaltságok miatt, de utána összejöttünk és adtunk egymásnak. Aztán vége szakadt ennek. Kár érte!
Olyan viszont nem volt, amit megbántam volna.
Én azért büszke vagyok az ilyen kalandokra. Mindenkit kielégítettem, így aztán nem egy lány visszajáró vendég lett.
Így voltak időszakok, amikor 4-5 „szeretőm” volt egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!