Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem a számba?
a barátom elmondása szerint ő nem szereti ha orálisan kényeztetik, nem tud elmenni.
Én még nem csináltam neki, nem régóta vagyunk együtt. exei tapasztalatait mondta el.
viszont ő állandóan csinálja nekem és viszonozni szeretném. szívesen csinálnám neki, számba venném.
aki volt hasonló szituációban esetleg férfiak, ha a számba venném az stresszelne titeket vagy inkább jó érzés lenne mint gesztus / érzés.
nyilván őt kéne megkérdezzem erről ezzel tisztában vagyok, de amikor felmerül a szituáció félek, hogy elrontaná a hangulatot ha megkérdezném
A barátommal mostmár 3 éve vagyunk együtt. Mikor összejöttünk, én szűz voltam, így szexel nem tudtam kielégíteni... Azt mondta, az exe sokszor orálozta,de nem tud úgy elmenni. Gondoltam teszek egy próbát. A maj napig el tudom vinni a számmal, ha esetleg havim van és ugye olyankor szex nincs...
Próbáld ki!!! :)
Ugyanmár ezt tőlünk kérdezed?
Cselekedj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!