Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem magam rá, hogy a számba élvezzenek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig mikor már ott van a pillanat kikapom a számból. Félek az ízétől. Nektek hogy sikerült az elsőre rávenni magatokat?2021. jún. 9. 08:52
1/13 anonim válasza:
Én megkértem a srácot hogy dugja a számat és bármi van csinálja.:) Mondjuk arra nem számítottam, hogy neki rengeteg spermája lesz :D
2/13 anonim válasza:
Sajátodat kostoltad már? Ha nem kezd azzal. Aztán késöbb csinálhatod azt is hogy a partneredég is megkostolod.
De amugy mért fontos ez? Ha nem szereted akkor ne eröltesd, ettöl még ugyan olyan jó a szex neked is és a partnerednek is.
3/13 anonim válasza:
Engem annyira izgatott, hogy nem volt kerdes, hogy a szamba kerem. 27f
4/13 anonim válasza:
Én majdnem elhánytam magam az elsőnél... Azóta se...
5/13 anonim válasza:
Én már tiniként is szerettem a sajátom ízét, más spermája pedig még inkább bejön, szóval nem kellett rávenni magamat. Ha neked nem ízlik, vagy nem is kívánod, ne erőltesd. Ha nagyon beindulsz lehet, hogy majd örömmel engeded a szádba. ;)
6/13 anonim válasza:
Nagyon be voltam indulva.
Már lihegett és szólt hogy mindjárt elmegy, én meg nem vettem ki a számból.
Persze le nem nyeltem, de nagyon izgató volt.
Fontos, hogy ő is játsszon veled, jó sokáig szopja a farkad, hogy nagyon fel legyél izgulva, akkor menni fog.
7/13 Gabipasika válasza:
Bátran próbáld ki, nincs rossz íze. Isteni amikor tele megy a szád a meleg spermával és lüktet a szádban a fasz.
Sajnos nagyon rég éltem át. Modt meg nem találok senkit aki...
Valaki?
38/F
8/13 anonim válasza:
Nekem sem kellett magam rá venni. Simán már az első szopásomnál bele engedte a srác. Finom volt, nagyon jó érzés volt, bár nem nyeltem le.
9/13 anonim válasza:
Helyes srácnak engedném, hogy a számban menjen el:)
10/13 anonim válasza:
Fene tudja, engem sohasem zavart, ha annyira ellenedre van nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!