Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok mások is így? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kívánom a szexet, de akkor élezem a legjobban, ha érzem a páromon, hogy őrülten kíván. Ha csak simogat, nyal, akkor az nem izgat fel igazán. De ha a vágytól felajzottan liheg a fülembe, akkor végem. Illetve az az erős szexuális energia, amivel a falnak dönt, az is izgató még. Ez valami fétis nálam? Korábban azt se tudtam, hogy van fülem, szóval egyáltalán nem hatott rám, ha szétnyalták, az sem, és elkönyveltem, hogy nekem nincs ott erogén zónám.
HA van még valaki így, vagy van véleménye, kérem írja meg. Köszönöm.
2021. júl. 29. 07:56
1/4 anonim válasza:
Ez nem fétis, egyszerűen ilyen vagy.
2/4 anonim válasza:
Neked egy medve kellene pasi helyett
3/4 anonim válasza:
Tők normális vagy.
Szereted ha másik kiván ez tök jó a férfiak általában örülnek neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!
#2 Medve??? Mégis miért?
2021. aug. 2. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!