Ha lefoglak 2 főre egy 3 szobás vendégházat, akkor a többi szobában foglalhatnak mások is?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 13:16
1/3 anonim válasza:
Ha kifizeted mind a három szobát, akkor nem.
Ha csak a két főre egy szobát foglalod le, akkor persze hogy jöhetnek mások is!
2/3 anonim válasza:
Ez a szállás típusától függ. Ha egészben adják ki a házat és 2 főnél vagy 6 főnél is olyan is van, amit az első ír. Írj a szállásnak, ha nem vagy benne biztos. Én vettem már ki olyan házat Airbnbn, ami jóval nagyobb volt, mint amire szükségünk lett volna, de az egészet lefoglaltuk és az egész a miénk volt, hiába voltunk benne csak ketten.
3/3 anonim válasza:
Na, jól elírtam, szóval ha egészben adják ki a házat és 2 főnél vagy 6 főnél is ugyanannyibe kerül, akkor az egész a tiétek valszeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!