Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, élvezitek a helyzetet, hogy gyakorlatilag ti szabjátok meg, hogy mikor szeretnétek szexet?
Mielőtt belémkötnétek, igen, vannak csúnyább lányok, akik nem kellenek a fiúknak, de a lányok 90-95%a bármikor találna magának minimum egy fiút, de leginkább sorban állnának érte.
Egy lány úgy dönt és máris megkapja a szexet. A fiúknak pedig folyamatosan küzdeniük kell érte. Élvezitek ezt a helyzetet? Éltek vagy visszaéltek vele?
Gondolom, azért ez nem csak így csettintésre megy a nőknél sem. Hogy pl. "Péntek este van, éppen nincs senkim, jól esne egy d*gás. Na gyorsan felmegyek a tinderre és dugok az első jó pasival akit találok." Aztán felmegy a lakására és kiderül, hogy az illető valami kettyós, vagy fogja a csajt kikötözi és megerőszakolja.
Ha van is olyan, aki csettintésre rendeli házhoz a f*szt, azok valószínűleg olyanokat hívnak akiket már ismernek, nem random idegeneket.
Férfiaknak az a dolguk, hogy megküzdjenek a hölgyekért. Egyáltalán nem becsülik azt a nőt, akit könnyen megkapnak. Tapasztaltam.
Amikor én "felkínáltam" magam egy férfiismerősömnek, az nagyon kerülni kezdett és tartózkodó lett (pedig komolyabban szeretett volna velem összejönni egy időszakban.) Tehát nem ok nélkül rajongtam körbe annyira.
Ui: még a mai napig is megvan a szikra egy bizonyos csírája közöttünk. (Nem lettünk mégsem kollégák, pedig eredetileg Ő azt tervezte, hogy ilyen módon jobban meg akar engem ismerni.)
10-es válaszoló voltam.
15, 16
Ez a mérhetetlen mennyiségű frusztàviót ....
Szerintetek nektek jàr a nő és ha nem kapjàtok meg az igazsàgtalan.
Anyuci pici fiacskái, akik mindent első szóra megkaptak úgy hogy semmiért nem kellett megdolgozni.
17#
Köszi hogy aggódsz a mentális épsegemért,de remekül vagyok!Nem irtam ilyet hogy "jár".Azt irtam, hogy egyes nők legalább annyira túlzásba viszik a csérogást mint a ferfiak.Nincs itt semmi különbség!Semmi se jó,semmi nem elég,és mindig a másik hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!