Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire lombozna le, ha valakit nagyon kívántok, eljut a dolog a vetkőzésig, és azt veszitek észre, hogy gyakorlatilag meghalt a bráner?
Az adott illető, aki véletlenül se én vagyok :D mondjuk ezekután elkezd esedezni, hogy egyébiránt tökre kívánja az egészet, csak valahogy a stressztől leblokkolt a rendszer, és várni kell míg újra "feláll". Elkezditek puszilgatni az egyszeműt, de az továbbra is halott marad, ekkora már elvesztitek a nemi izgalmatokat?
Igaz történetek alapján:D
Nyilván egy ideig menne a próbálkozás, de nem a végtelenségig.
Én megértem, hogy egyébként a stressz sok mindent okozhat (többek között lankadtságot vagy épp korai magömlést), de bármennyire próbálom megérteni a másik felet, csak-csak szöget ütne a fejembe, hogy én nem vagyok elég jó, elég szexi ahhoz, hogy felálljon.
Sose tapasztaltam még ilyet.
Biztos létezik, de még elélvezés után se volt olyan soha hogy ne tudtam volna felszopni neki...
Na, meglepően normális válaszok érkeznek.
Hát az az igazság, én már félve kezdek szexkapcsolatba, mert őszintén szólva bármennyire is röhejes lehet, de férfiként is úgy érzem kell, hogy a lánnyal érzelmileg egy hullámhosszon legyünk.
Nekem sajnos általában úgy reagálja le a többség, ami persze logikus és érthető, hogy azért nem áll fel, mert nem kívánom a testét az adott lánynak, stb. Ezzel persze nem segítenek a dolgok menetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!