Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire lombozna le, ha valakit nagyon kívántok, eljut a dolog a vetkőzésig, és azt veszitek észre, hogy gyakorlatilag meghalt a bráner?
Az adott illető, aki véletlenül se én vagyok :D mondjuk ezekután elkezd esedezni, hogy egyébiránt tökre kívánja az egészet, csak valahogy a stressztől leblokkolt a rendszer, és várni kell míg újra "feláll". Elkezditek puszilgatni az egyszeműt, de az továbbra is halott marad, ekkora már elvesztitek a nemi izgalmatokat?
Igaz történetek alapján:D
"...hogy gyakorlatilag meghalt a bráner? Az adott illető, aki véletlenül se én vagyok :D mondjuk ezekután elkezd esedezni, hogy egyébiránt tökre kívánja az egészet, ..."
"Nekem sajnos általában úgy reagálja le a többség, ami persze logikus és érthető, hogy azért nem áll fel, mert nem kívánom a testét az adott lánynak, stb."
Érdekes! Mintha némi paradox-hatás felfedezhető lenne.
#2, #4: A nőket CSAK az érzelmek érdeklik nem??? :-) Én úgy tudom sz*r.nak a sz*exre, mert mindig megjátszák a sz*űz.kislányt... :-) Ha nem áll fel a fickótoknak rátok, akkor nem szakítani kell, hanem előveszitek az "Értelem és érzelem" című Jane Austen könyvet, aztán felolvastok... :-) Tök romantikus és teli van érzelemmel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!