Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire lombozna le,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire lombozna le, ha valakit nagyon kívántok, eljut a dolog a vetkőzésig, és azt veszitek észre, hogy gyakorlatilag meghalt a bráner?

Figyelt kérdés

Az adott illető, aki véletlenül se én vagyok :D mondjuk ezekután elkezd esedezni, hogy egyébiránt tökre kívánja az egészet, csak valahogy a stressztől leblokkolt a rendszer, és várni kell míg újra "feláll". Elkezditek puszilgatni az egyszeműt, de az továbbra is halott marad, ekkora már elvesztitek a nemi izgalmatokat?

Igaz történetek alapján:D

2021. jún. 22. 10:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nekem nagyon rövid ideig szokott kőkeményen állni, általában olyan 80 százalékkal dolgozik, ha már beindult a gépezet, ez persze olyankor, amikor feláll egyáltalán
2021. jún. 22. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"...hogy gyakorlatilag meghalt a bráner? Az adott illető, aki véletlenül se én vagyok :D mondjuk ezekután elkezd esedezni, hogy egyébiránt tökre kívánja az egészet, ..."

"Nekem sajnos általában úgy reagálja le a többség, ami persze logikus és érthető, hogy azért nem áll fel, mert nem kívánom a testét az adott lánynak, stb."

Érdekes! Mintha némi paradox-hatás felfedezhető lenne.

#2, #4: A nőket CSAK az érzelmek érdeklik nem??? :-) Én úgy tudom sz*r.nak a sz*exre, mert mindig megjátszák a sz*űz.kislányt... :-) Ha nem áll fel a fickótoknak rátok, akkor nem szakítani kell, hanem előveszitek az "Értelem és érzelem" című Jane Austen könyvet, aztán felolvastok... :-) Tök romantikus és teli van érzelemmel! :-)

2021. jún. 22. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
#9-nek: Most látom, hogy az előző bejegyzésem neked kivételesen nagyon ajánlott! :-)
2021. jún. 22. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Addig csókolózunk, míg fel nem áll.
2021. jún. 22. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
Az attól függ milyen viszonyban vannak. Ha érzelmi alapú, úgymond normál kapcsolat akkor sokkal türelmesebbek. Ha alkalmi numera akkor nem biztos kapsz második esélyt. Ha előtte túlfényezted magad hogy hűűűűű mekkora császár vagy az ágyban akkor bónuszként még erősen csalódottak is.
2021. jún. 22. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem is fordult már elő ilyen, egy új kapcsolatban. Pedig nem vagyok már kezdő. Az első együttlétnél megoldottuk másképp, másodszor szerencsére már sokkal jobban ment 😇 48F
2021. jún. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!