Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ilyet kér egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyet kér egy pasi és élvezi is?

Figyelt kérdés
Barátom azt kérte tőlem, hogy izgassam a fenekét orál közben plusz ujjazzam meg. Elsőnek meglepődtem amikor mondta de úgy voltam vele miért ne. Szemmel láthatóan nagyon élvezte. Ez normális egy hetero pasinál vagy kezdjek el aggódni? Én 19 ő 22.
2021. júl. 28. 06:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2%
Mert lélektani oldala is van. De erre nem tudtál reagálni. Persze hogy a szexualitasban is el lehet jutni teljesen szélsőséges perverziókig is. De hogy arra vágyjon egy férfi, hogy gyakorlatilag megujjazzák, vagy stimulálják azt, hogy hatulról belehatolnak az egyértelműen homoszexuàlis hajlam, és nem heteronormatív💁
2021. júl. 28. 08:31
 22/39 anonim ***** válasza:
77%
Én nőként imádom ha izgatják a fenekem mert jó érzés, akkor én is meleg pasi vagyok? :D
2021. júl. 28. 08:56
 23/39 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha neki jó, és neked is oké csinálni, akkor rendben van.
2021. júl. 28. 08:58
 24/39 anonim ***** válasza:
4%
22 sztem az vagy. Nem értelmezted a korábbi válaszomat💁
2021. júl. 28. 09:05
 25/39 anonim ***** válasza:
70%

22es vagyok. Szerintem meg semmi jelentősége, a legjobb dolog ha minden perverziód meg tudod valósítani a pároddal, nem kell ebben semmi mögöttes tartalmat keresni. Szereti ha izgatják a fenekét, mert jó érzés, ennyi.

Neked meg marad az elemzés, de minek...

2021. júl. 28. 09:08
 26/39 anonim ***** válasza:
93%

ez olyan, hogy mindenkinek mashol van az ingerkuszobe arra vonatkozóan, h mit tart normalisnak. a valaszokbol lathato, hogy sokak szerint nem az, de valojaban anatomiailag ez teljesen normalis, hogy izgatja fizikailag, ha ott ingerled. prosztata, prosztatamasszazs. keress ra, nem hulyeseg, nagyon nagyot tudnak elvezni a ferfiak tole. nekem is volt tobb baratom is, aki meselt errol, bar en nem csinaltam egyiknek se, de ettol meg mind full hetero volt, ahogy a te pasid is.

gondolom, akik itt frocsognek, h termeszetellenes meg hasonlok, azok az analban gond nelkul benne vannak, sot el is varjak a notol, kulonben prud, pedig biloligiailag az is ‘termeszetellenes’.

2021. júl. 28. 09:11
 27/39 anonim ***** válasza:
3%
Mint mondottam, a férfi a behatoló fél, és nem a nő. Ahol a szerep felcserélődik ott bajok vannak🙆
2021. júl. 28. 09:35
 28/39 anonim ***** válasza:
91%

lehet furcsa dolog, de "sajnos" eléggé izgalmas érzést nyújt, mert teli van idegvégződéssel.

Ha téged nem zavar és a pasi szereti, akkor csináljátok. Ha belegondolsz itt ezer véleményt kapsz, hogy mit szabad és mit nem szabad a szexben, főleg prűdebb és tapasztalatlan emberektől, de mindig az a lényeg, hogy a szexben azt csináld, ami jólesik.

2021. júl. 28. 09:54
 29/39 anonim ***** válasza:
70%
27, akár feje tetejére álló karaktert is rakhatsz ide, nincs ezzel baj.
2021. júl. 28. 10:00
 30/39 anonim ***** válasza:
4%
Nincs hat, akit ez izgat, annak minden rendben🙆 én azért nem várnék ilyet páromtól, még ha igényelném is, hogy a seggembe turkáljanak💁
2021. júl. 28. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!