Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ilyet kér egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ilyet kér egy pasi és élvezi is?

Figyelt kérdés
Barátom azt kérte tőlem, hogy izgassam a fenekét orál közben plusz ujjazzam meg. Elsőnek meglepődtem amikor mondta de úgy voltam vele miért ne. Szemmel láthatóan nagyon élvezte. Ez normális egy hetero pasinál vagy kezdjek el aggódni? Én 19 ő 22.
2021. júl. 28. 06:53
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nagyon megoszlik a vélemény.. :)
2021. júl. 28. 07:29
 12/39 anonim ***** válasza:
59%
Sok meleg férfi él nővel házasságban, és csinál gyerekeket, és egész életében farkakon lóg. De amit írtál, teljesen normális. Kb. olyan mint amikor egy nővel nem csak vaginális szex van, hanem el is nyalják! :)
2021. júl. 28. 07:29
 13/39 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem normális dolog.
2021. júl. 28. 07:32
 14/39 anonim ***** válasza:
66%
Minden férfi élvezi ha izgatják a fenekét és ezáltal a prosztatáját, ez puszta biológia. Ha egy nő csinálja, abban semmi homo nincs, szerintem. Elvégre a homoszexuálisok is leszopták szopni pl egymást. Akkor most ha a pasid leszopod, az már bu*is, mert a homók is csinálják?
2021. júl. 28. 07:55
 15/39 anonim ***** válasza:
95%

A végbél igen érzékeny terület, az izgatása mindenkinél sok idegvégződést stimulál. Van akinek ez izgató, más számára inkább kellemetlen. Nem ettől függ, hogy meleg-e.

Ha meleg lenne, nem állna fel rád a farka.

Ez inkább olyan szokatlan, "kinky sex" dolog, hogy olyan valami izgatja, ami nem általános.

2021. júl. 28. 07:58
 16/39 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy ott a prosztata...de ha voltál urulógiàn ott sem volt izgató, hogy hátulról megujaznak. Emellett rendellenes is, mert a férfi a behatoló fél. Nem a befogadó. Ez is biológia. És az is, csak mert konnektorba, szajba végbélbe rakod a műszert el is fog vinni jó pár nemibetegség. 💁
2021. júl. 28. 07:59
 17/39 anonim ***** válasza:
84%
16: nogyogyaszati vizsgalat se izgato, pedig amugy mekkorat tudok elvezni huvelyben ;)
2021. júl. 28. 08:05
 18/39 anonim ***** válasza:
82%
Nekem két csajom is ki akarta próbálni. Az első csak bénázott, de a második megtalálta a prosztatámat, és közben szopott. Nagyon jó volt, csak a hosszú körme miatt féltünk kicsit. Szóval szerintem ebben nincs semmi rossz.
2021. júl. 28. 08:05
 19/39 anonim ***** válasza:
25%
17 ha lettél volna nővel, akkor tudnad ez sem úgy működik, hogy csak bedugsz valamit. Lelki oldala is van. Egy férfi ilyesmit pedig egyaltalan nem kívánhat. Ott valami perverzio lehet, mint kaki pisi szexnél...az a kategória.
2021. júl. 28. 08:18
 20/39 anonim ***** válasza:
91%
19: nem voltam novel, mert no vagyok es hetero, csam reagaltam a hadde urulogusnal se elvezetes dologra
2021. júl. 28. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!