Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha egy lány arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy lány arról fantáziál folyton, hogy a pasi belé élvez?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 0-24 akkor annyira nem, de amúgy persze, tök jó dolog
2021. máj. 30. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne? 2 variáció is van a gondolatára:

1. Gyereket akar

2. Inkább fogamzásgátlót szed, mert hajtja a kíváncsiság, hogy milyen, amikor belélövik a jó meleg ondót!

2021. máj. 30. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne lenne normális? Szedek fogamzásgátlót, szeretem az érzést, amikor bennem megy el. Látom, ahogy élvezi, érzem a melegséget, a lüktetést.
2021. máj. 30. 22:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem szedhetek fogamzásgátlót, és szingli is vagyok pár éve.
2021. máj. 30. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen rendben van, nincs benne semmi extrém vagy szokatlan. Ha arról ábrándoznál hogy két telivér csődőr partiba vág - na az talán már nem lenne normális.
2021. máj. 30. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális sokkal pervibb is van ettől !
2021. máj. 30. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok. Ja, hogy konkrétan magadra érted? Normális dolog, vannak ilyen vágyak, nem egyedi eset, viszont ha emiatt ugye direkt nincs gumi, és nem szedhetsz fogamzásgátlót sem, akkor ott bizony baba lesz, vagy rosszabb esetben abortusz!

Ha most érnek az ilyen vágyaid, akkor gondolom még fiatal vagy, ráadásul a kérdésed miatt így egyértelműen gyereked sincs, ezek miatt pedig így összeségében spirált sem fog feltenni a doki! Szóval akkor elgondolkodtál a baba dolgon, vagy csak úgy érdektelenül a vágyadra gondolsz?

2021. máj. 30. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sem mindegy hogy egy konkrét pasi, vagy csak valaki, akárki. ;D
2021. máj. 30. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Férfiként én is erről szoktam, igaz mondjuk nem folyton.:)
2021. máj. 31. 02:21
 10/10 anonim ***** válasza:
normális fantázia, nem kell megijedni
2021. máj. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!