Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apatestes ferfiak! Ez zavarna,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apatestes ferfiak! Ez zavarna, velemeny errol?

Figyelt kérdés
Egy idosebb ferfivel erzem hogy van koztunk vmi amikor egymasra nezunk vagy beszelunk. Es neki ilyesmi teste van, en normal/sportos testalkatu vagyok, de kb a mellem 15 eves korom ota ugyanakkora tehat eleg kicsi (A kosar epphogy). Neki nagyobb ugye a mellkasa is alapbol, meg a melle is sanszos hogy nagyobb. 😅 Akik ilyen alkatuak mint ez a pasi, titeket zavarna a szituacio?
2021. júl. 27. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem zavarná, ha nem lenne melled.
2021. júl. 28. 01:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkább a variálás meg a nyűglődés lehet zavaró.
2021. júl. 28. 01:52
 13/15 Istvan485 ***** válasza:
En is szeretnek egy ilyen csajt😍😍😍😍😍
2021. júl. 28. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:

"Mire értette, hogy kislányos? A melleidre?"

Azokra is, meg a testemre. Alacsony is vagyok, nem vagyok nagy darab testalkatra sem.

2021. júl. 28. 07:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Csak az zavarna, ha szégyellnéd és nem engednéd, hogy játszak velük. :))
2021. júl. 28. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!