Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apatestes ferfiak! Ez zavarna,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apatestes ferfiak! Ez zavarna, velemeny errol?

Figyelt kérdés
Egy idosebb ferfivel erzem hogy van koztunk vmi amikor egymasra nezunk vagy beszelunk. Es neki ilyesmi teste van, en normal/sportos testalkatu vagyok, de kb a mellem 15 eves korom ota ugyanakkora tehat eleg kicsi (A kosar epphogy). Neki nagyobb ugye a mellkasa is alapbol, meg a melle is sanszos hogy nagyobb. 😅 Akik ilyen alkatuak mint ez a pasi, titeket zavarna a szituacio?
2021. júl. 27. 23:25
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Apatestu* igy talan ertelmesebb :'D Bocs, mar keso van
2021. júl. 27. 23:25
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Engem zavar, ha egy nőnek kisebb a melle, mint az enyém, vagy épp hogy nagyobb. De reméld azt, hogy őt nem fogja.
2021. júl. 27. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok apatestű, csak voltam. Engem felizgatna, hogy sportos vagy, kicsi cicikkel. Szétrépáznám minden porcikáját a testednek.
2021. júl. 27. 23:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ő nevében nem tudok nyilatkozni, de engem pl nem zavarna!
2021. júl. 27. 23:29
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
dehogy zavarna,sőt izgatna.szétkefélnélek.
2021. júl. 27. 23:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Zavarna, nagyon is de inkább az hogy nekem van nagy mellem és extra motivációt éreznék hogy lefogyjak.

Az nem baj ha neked kisebb melleid vannak, nem csak abból állsz :)

2021. júl. 27. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Izmos vagyok, de a mellizmom nagyobb mint a párom cicije.

Nem zavar mert 40 évesen olyan feszes mint egy tini lànyé.

2021. júl. 27. 23:42
 8/15 anonim ***** válasza:

Hasonló szituációban voltam én is nemrég. Egy 25 évvel idősebb férfival megvolt köztünk a kémia. Bár ő kora ellenére sportos. A mellizma jóformán nagyobb mint az én cicijeim. 😂 Neki tetszettek elmondása szerint és én is úgy láttam, hogy igazat mond. Plusz volt, hogy szex közben mondogatta nyögve, hogy annyira jó, hogy ilyen "kislányos" vagyok.

Szerintem ez ne tartson vissza. :)

2021. júl. 28. 00:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Mire értette, hogy kislányos? A melleidre?
2021. júl. 28. 00:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Csillagbogár egy 40-es pasi ha rámozdul egy fiatal sportos csajra akkor hidd el hogy nem fogja zavarni ilyesmi hanem inkább csudi boldog lesz (és büszke magára hogy lám-lám még bejövök a 20-as csajoknak) hogy meg tud dönteni 😄
2021. júl. 28. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!