Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a péniszgyűrű?
Figyelt kérdés
Mit lehet róla tudni?
Milyen érzés a férfiaknak és a nőknek.
Én nőként kérdezem.
Érdeklődni szeretnék, hogy megérné-e egyet beszereznünk a párommal?
21/L
2021. júl. 26. 15:17
1/3 anonim válasza:
Elég, ha jó erősen körbecsavarintod a tövét egy jó erős befőttesgumival🤗
2/3 anonim válasza:
Nekünk ilyen kis rezgő izé van rajta, és kellemesen szorít, olyan kemény farkam tőle, hogy csak na 😂
Szóval nekem bejön 😋
3/3 anonim válasza:
Nem húsz évesen, hanem 45-körül kezdtük el használni, mert aktus közben néha puhultam. Ettől stabil merevedésem lett.
Különféle alakú, anyagú van. Meg kell keresni a nektek megfelelőt.
Nem kerül sok pénzbe egy darab.
A páromnak is bejött a kezdetektől fogva. Valószínűleg a csiklóját is izgatja szex közben, de sikosítót használnunk kell. Orál és kézimunka alkalmával is jobban tetszik neki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!