Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki próbálta már a vibrációs péniszgyűrűt szex közben? Ha igen, milyen volt?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodunk párommal hogy beszerzünk egy ilyen kis kütyüt, és ezért érdekelne mások tapasztalata vele kapcsolatban.
Előre is köszi.
2020. aug. 13. 15:28
1/7 anonim válasza:
Jelen. :)
Nem rossz dolog de én nem ájultam el tőle..
Azért 10ből legalább 5x előkerül
22L
2/7 anonim válasza:
Semmit sem ér, továbbá tönkre teszi a hosszú távú használata a péniszt.
3/7 anonim válasza:
Férfiként én semmit nem éreztem, nekem mindegy volt. De állítólag kellemesen rezegtette a csiklót
4/7 anonim válasza:
1000 forint egy ilyen! Megveszed, kipróbálod és NEM ÍRSZ IDE MARHASÁGOT!
5/7 anonim válasza:
Engem minden zavar, amit a péniszre kell húzni, és kicsit is szorít.
6/7 anonim válasza:
5-ös
Akkor a punci is zavar? :D
Azt is rá kell húzni és szorít..
7/7 anonim válasza:
Az nem, de pl a gumi, sima péniszgyűrű nagyon idegesít, állandóan érzem, hogy ott van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!